
Robert Bouwman
Een leuke baan die aansluit op mijn achtergrond en ervaring, hoeft niet in de horeca te zijn.
Personalia
- Leeftijd
- 54 jaar
Rijbewijs en talenkennis
Talen (spreken)
Talen (schrijven)
Rijbewijs
Dit ben ik
Mijn dromen en ambities
1984-1986 L.B.O. consumptieve technieken Amsterdam
1986-1988 S.V.H. leerlingstelsel primaire restaurant kok Amsterdam
1988-1990 S.V.H. leerlingstelsel voortgezet restaurant kok Amsterdam
1997 Sociale hygiëne Amsterdam
2002 S.V.H. leermeester Amsterdam
2010 B.H.V. Hilversum
2011 Cursus HACCP Amsterdam
Competenties
Omgaan met verandering Aandacht voor anderen Logisch nadenken
Omgaan met spanning en tegenslag Plannen en organiseren Samenwerken en overleggen
Anderen begeleiden Kwaliteit leveren Kostenbewust zijn
Betrouwbaar en eerlijk zijn Beslissingen nemen Anderen aansturen
Klantgericht werken Vakdeskundig werken
Arbeids verleden
1-4-2014 Zelfstandig werkend kok Weesp
Vivium zorggroep
Verzorgingshuis Oversingel en Restaurant Hogewey
Werkzaamheden
Dagelijkse keuken werkzaamheden, aansturen keukenmedewerkers, bestellingen doen, sugesties doen voor nieuwe menukaart, naleven h.a.c.c.p. richtlijnen
Referenties:
Horeca manager Dhr Peter van Gils
Hogewey 0294-210500
Oversingel 0294-239670
Sous-chef Dhr Ruud Schopping
Oversingel 0294-239670
06- 2011 t/m 04-2014 Coordinator restauratieve dienstverlening Amsterdam
Evean Eduard Douwes Dekker
Werkzaamheden
Dagelijkse leiding op de werkvloer, aansturen medewerkers keuken, restaurant en voedings assistenten, dienstroosters maken, bestellingen doen, contactpersoon voor bewoners
Referenties
Facilitair teamleider Patrick Jansen
020-6318350
2010-2011 Zelfstandig werkend kok Weesp
Vivium zorggroep
Verzorgingshuis Oversingel en Restaurant Hogewey
Werkzaamheden
Dagelijkse keuken werkzaamheden, aansturen keukenmedewerkers, bestellingen doen, sugesties doen voor nieuwe menukaart, naleven h.a.c.c.p. richtlijnen
Referenties:
Horeca manager Dhr Peter van Gils
Hogewey 0294-210500
Oversingel 0294-239670
Sous-chef Dhr Ruud Schopping
Oversingel 0294-239670
2006-2010 Zelfstandig ondernemer Bussum
Restaurant Fairground
Werkzaamheden
Inkoop, samenstelling/calculatie van de menukaart, personeelsbeleid, roosters maken, boekhouding/administratie, contact met gasten en leveranciers, leiding/meewerken op de vloer
1992-2005 Theater en congrescentrum ’t Spant Bussum
1995 Zelfstandig werkend kok
1998 Sous-chef
1998-2005 Chef kok
Werkzaamheden
Inkoop, samenstelling/calculatie van de menukaart, personeelsbeleid, roosters maken, keuken administratie, contacten onderhouden met leveranciers, leiding/meewerken op de vloer
1991-1992 Militaire dienstplicht Gilze-Rijen
Luchtmacht
Hofmeester
1988-1990 Theater en congrescentrum ‘t Spant Bussum
Leerling kok
1987-1988 Restaurant Rivendal Almere
Leerling kok
1986-1987 Bistro de Spiegel Almere
Leerling kok
Wat breng ik mee?
Zo omschrijven anderen mij
Competenties
Omgaan met verandering, Aandacht voor anderen, Logisch nadenken
Omgaan met spanning en tegenslag, Plannen en organiseren, Samenwerken en overleggen
Anderen begeleiden, Kwaliteit leveren, Kostenbewust zijn
Betrouwbaar en eerlijk zijn, Beslissingen nemen, Anderen aansturen
Klantgericht werken, Vakdeskundig werken
Mijn huidige situatie
Werkervaring
Arbeids verleden
1-4-2014 Zelfstandig werkend kok Weesp
Vivium zorggroep
Verzorgingshuis Oversingel en Restaurant Hogewey
Werkzaamheden
Dagelijkse keuken werkzaamheden, aansturen keukenmedewerkers, bestellingen doen, sugesties doen voor nieuwe menukaart, naleven h.a.c.c.p. richtlijnen
Referenties:
Horeca manager Dhr Peter van Gils
Hogewey 0294-210500
Oversingel 0294-239670
Sous-chef Dhr Ruud Schopping
Oversingel 0294-239670
06- 2011 t/m 04-2014 Coordinator restauratieve dienstverlening Amsterdam
Evean Eduard Douwes Dekker
Werkzaamheden
Dagelijkse leiding op de werkvloer, aansturen medewerkers keuken, restaurant en voedings assistenten, dienstroosters maken, bestellingen doen, contactpersoon voor bewoners
Referenties
Facilitair teamleider Patrick Jansen
020-6318350
2010-2011 Zelfstandig werkend kok Weesp
Vivium zorggroep
Verzorgingshuis Oversingel en Restaurant Hogewey
Werkzaamheden
Dagelijkse keuken werkzaamheden, aansturen keukenmedewerkers, bestellingen doen, sugesties doen voor nieuwe menukaart, naleven h.a.c.c.p. richtlijnen
Referenties:
Horeca manager Dhr Peter van Gils
Hogewey 0294-210500
Oversingel 0294-239670
Sous-chef Dhr Ruud Schopping
Oversingel 0294-239670
2006-2010 Zelfstandig ondernemer Bussum
Restaurant Fairground
Werkzaamheden
Inkoop, samenstelling/calculatie van de menukaart, personeelsbeleid, roosters maken, boekhouding/administratie, contact met gasten en leveranciers, leiding/meewerken op de vloer
1992-2005 Theater en congrescentrum ’t Spant Bussum
1995 Zelfstandig werkend kok
1998 Sous-chef
1998-2005 Chef kok
Werkzaamheden
Inkoop, samenstelling/calculatie van de menukaart, personeelsbeleid, roosters maken, keuken administratie, contacten onderhouden met leveranciers, leiding/meewerken op de vloer
1991-1992 Militaire dienstplicht Gilze-Rijen
Luchtmacht
Hofmeester
1988-1990 Theater en congrescentrum ‘t Spant Bussum
Leerling kok
1987-1988 Restaurant Rivendal Almere
Leerling kok
1986-1987 Bistro de Spiegel Almere
Leerling kok
Opleidingen
1984-1986 L.B.O. consumptieve technieken Amsterdam
1986-1988 S.V.H. leerlingstelsel primaire restaurant kok Amsterdam
1988-1990 S.V.H. leerlingstelsel voortgezet restaurant kok Amsterdam
1997 Sociale hygiëne Amsterdam
2002 S.V.H. leermeester Amsterdam
2010 B.H.V. Hilversum
2011 Cursus HACCP Amsterdam
Meer over mij
Werkgebied


