Talentcard®
Overzicht profielen
RB

Robert Bouwman

Een leuke baan die aansluit op mijn achtergrond en ervaring, hoeft niet in de horeca te zijn.

Personalia

Leeftijd
54 jaar

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Engels
Talen (schrijven)
  • Engels
Rijbewijs
  • B - Personenauto

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

1984-1986 L.B.O. consumptieve technieken Amsterdam
1986-1988 S.V.H. leerlingstelsel primaire restaurant kok Amsterdam
1988-1990 S.V.H. leerlingstelsel voortgezet restaurant kok Amsterdam

1997 Sociale hygiëne Amsterdam
2002 S.V.H. leermeester Amsterdam
2010 B.H.V. Hilversum
2011 Cursus HACCP Amsterdam
Competenties

Omgaan met verandering Aandacht voor anderen Logisch nadenken
Omgaan met spanning en tegenslag Plannen en organiseren Samenwerken en overleggen
Anderen begeleiden Kwaliteit leveren Kostenbewust zijn
Betrouwbaar en eerlijk zijn Beslissingen nemen Anderen aansturen
Klantgericht werken Vakdeskundig werken

Arbeids verleden

1-4-2014 Zelfstandig werkend kok Weesp
Vivium zorggroep
Verzorgingshuis Oversingel en Restaurant Hogewey

Werkzaamheden

Dagelijkse keuken werkzaamheden, aansturen keukenmedewerkers, bestellingen doen, sugesties doen voor nieuwe menukaart, naleven h.a.c.c.p. richtlijnen

Referenties:

Horeca manager Dhr Peter van Gils
Hogewey 0294-210500
Oversingel 0294-239670

Sous-chef Dhr Ruud Schopping
Oversingel 0294-239670

06- 2011 t/m 04-2014 Coordinator restauratieve dienstverlening Amsterdam
Evean Eduard Douwes Dekker

Werkzaamheden
Dagelijkse leiding op de werkvloer, aansturen medewerkers keuken, restaurant en voedings assistenten, dienstroosters maken, bestellingen doen, contactpersoon voor bewoners

Referenties

Facilitair teamleider Patrick Jansen
020-6318350

2010-2011 Zelfstandig werkend kok Weesp
Vivium zorggroep
Verzorgingshuis Oversingel en Restaurant Hogewey

Werkzaamheden

Dagelijkse keuken werkzaamheden, aansturen keukenmedewerkers, bestellingen doen, sugesties doen voor nieuwe menukaart, naleven h.a.c.c.p. richtlijnen

Referenties:

Horeca manager Dhr Peter van Gils
Hogewey 0294-210500
Oversingel 0294-239670

Sous-chef Dhr Ruud Schopping
Oversingel 0294-239670

2006-2010 Zelfstandig ondernemer Bussum
Restaurant Fairground

Werkzaamheden
Inkoop, samenstelling/calculatie van de menukaart, personeelsbeleid, roosters maken, boekhouding/administratie, contact met gasten en leveranciers, leiding/meewerken op de vloer

1992-2005 Theater en congrescentrum ’t Spant Bussum
1995 Zelfstandig werkend kok
1998 Sous-chef
1998-2005 Chef kok
Werkzaamheden
Inkoop, samenstelling/calculatie van de menukaart, personeelsbeleid, roosters maken, keuken administratie, contacten onderhouden met leveranciers, leiding/meewerken op de vloer

1991-1992 Militaire dienstplicht Gilze-Rijen
Luchtmacht
Hofmeester

1988-1990 Theater en congrescentrum ‘t Spant Bussum
Leerling kok

1987-1988 Restaurant Rivendal Almere
Leerling kok

1986-1987 Bistro de Spiegel Almere
Leerling kok

Wat breng ik mee?

Zo omschrijven anderen mij

Competenties

Omgaan met verandering, Aandacht voor anderen, Logisch nadenken
Omgaan met spanning en tegenslag, Plannen en organiseren, Samenwerken en overleggen
Anderen begeleiden, Kwaliteit leveren, Kostenbewust zijn
Betrouwbaar en eerlijk zijn, Beslissingen nemen, Anderen aansturen
Klantgericht werken, Vakdeskundig werken

Mijn huidige situatie

Sector(en):
  • Horeca
Carrièreniveau:
  • Ervaren
Beschikbaar vanaf:
  • Binnen 1 maand

Werkervaring

Arbeids verleden

1-4-2014 Zelfstandig werkend kok Weesp
Vivium zorggroep
Verzorgingshuis Oversingel en Restaurant Hogewey

Werkzaamheden

Dagelijkse keuken werkzaamheden, aansturen keukenmedewerkers, bestellingen doen, sugesties doen voor nieuwe menukaart, naleven h.a.c.c.p. richtlijnen

Referenties:

Horeca manager Dhr Peter van Gils
Hogewey 0294-210500
Oversingel 0294-239670

Sous-chef Dhr Ruud Schopping
Oversingel 0294-239670

06- 2011 t/m 04-2014 Coordinator restauratieve dienstverlening Amsterdam
Evean Eduard Douwes Dekker

Werkzaamheden
Dagelijkse leiding op de werkvloer, aansturen medewerkers keuken, restaurant en voedings assistenten, dienstroosters maken, bestellingen doen, contactpersoon voor bewoners

Referenties

Facilitair teamleider Patrick Jansen
020-6318350

2010-2011 Zelfstandig werkend kok Weesp
Vivium zorggroep
Verzorgingshuis Oversingel en Restaurant Hogewey

Werkzaamheden

Dagelijkse keuken werkzaamheden, aansturen keukenmedewerkers, bestellingen doen, sugesties doen voor nieuwe menukaart, naleven h.a.c.c.p. richtlijnen

Referenties:

Horeca manager Dhr Peter van Gils
Hogewey 0294-210500
Oversingel 0294-239670

Sous-chef Dhr Ruud Schopping
Oversingel 0294-239670

2006-2010 Zelfstandig ondernemer Bussum
Restaurant Fairground

Werkzaamheden
Inkoop, samenstelling/calculatie van de menukaart, personeelsbeleid, roosters maken, boekhouding/administratie, contact met gasten en leveranciers, leiding/meewerken op de vloer

1992-2005 Theater en congrescentrum ’t Spant Bussum
1995 Zelfstandig werkend kok
1998 Sous-chef
1998-2005 Chef kok
Werkzaamheden
Inkoop, samenstelling/calculatie van de menukaart, personeelsbeleid, roosters maken, keuken administratie, contacten onderhouden met leveranciers, leiding/meewerken op de vloer

1991-1992 Militaire dienstplicht Gilze-Rijen
Luchtmacht
Hofmeester

1988-1990 Theater en congrescentrum ‘t Spant Bussum
Leerling kok

1987-1988 Restaurant Rivendal Almere
Leerling kok

1986-1987 Bistro de Spiegel Almere
Leerling kok

Opleidingen

1984-1986 L.B.O. consumptieve technieken Amsterdam
1986-1988 S.V.H. leerlingstelsel primaire restaurant kok Amsterdam
1988-1990 S.V.H. leerlingstelsel voortgezet restaurant kok Amsterdam

1997 Sociale hygiëne Amsterdam
2002 S.V.H. leermeester Amsterdam
2010 B.H.V. Hilversum
2011 Cursus HACCP Amsterdam

Meer over mij

Werkgebied

  • Bussum 25km
Talentcard®