
Personalia
- Leeftijd
- 56 jaar
Rijbewijs en talenkennis
Talen (spreken)
Talen (schrijven)
Rijbewijs
Dit ben ik
Mijn dromen en ambities
Ik ben een ervaren hospitality professional met kennis op strategisch, beleidsmatig en operationeel vlak.
Mijn waardes zijn; betrouwbaar, creativiteit, kwaliteit, detail, samen werken, open communicatie, passie, humor respect en vertrouwen.
Met mijn kennis en ervaring ben ik op zoek naar een interim en/of projectmatige opdracht.
Wat breng ik mee?
Zo omschrijven anderen mij
- kritisch
- gedreven
- kennis delen
- samen doen
Mijn huidige situatie
Werkervaring
Algemeen Manager
Belvedair, Eindhoven
Periode: van 2012 tot 9/2014 Werkzaamheden:
Als Algemeen manager eindverantwoordelijk voor de exploitatie van Belvedair.
Indirect leiding geven (via operationeel Manager) aan de operatie.
Direct leiding geven aan de afdeling Support (secretariaat, sales, marketing, kwaliteit en inkoop, facilitair en finance).
Intensief betrokken bij totstandkoming van het nieuwe concept Farm Food + Drinks binnen Eindhoven Airport.
Operationeel Manager
Belvedair (Eindhoven Airport), Eindhoven
Periode: van 2004 tot 2012
Werkzaamheden:
Verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie.
Intensief betrokken geweest bij de totstandkoming van het totaalconcept Belvedair S-M-L binnen Eindhoven Airport.
Dit concept in 2005 in de nieuw gebouwde terminal van Eindhoven Airport geïmplementeerd.
Operationeel leiding en sturing gegeven in de groei van 950.000 (2004) naar 3.400.000 (2011) passagiers.
Productmanager F&B
Holland Casino, Nijmegen & Eindhoven
Periode: van 1999 tot 2004
Werkzaamheden: Verantwoordelijk voor de afdeling F&B. Uitvoering van landelijk / vestigings beleid.
Maken van master-roosters, forecasten, budgetteren. Marketingactiviteiten binnen horeca.
Zitting in diverse landelijk stuurgroepen;
- horeca CAO binnen (F&B) Holland Casino. - landelijke aanbestedingen.
Dienstdoend Chef Algemene Zaken
Holland Casino , Nijmegen Periode: van 1997 tot 1999
F&B Manager
't Paviljoen Hotel, Rhenen Periode: van 1995 tot 1997
Opleidingen
• “Dr Poels”: MBO Consumptieve Techniek, 1982 tot 1987, diploma
• MBO voortgezette horeca opleiding, 1987 tot 1990, diploma
Meer over mij
Zo besteed ik mijn vrije tijd
Lezen, koken, skiën
Werkgebied


