
Personalia
- Leeftijd
- 64 jaar
Rijbewijs en talenkennis
Talen (spreken)
Talen (schrijven)
Rijbewijs
Wat breng ik mee?
Zo omschrijven anderen mij
Competenties
• Klant- en servicegericht
• Organisatorisch sterk en ondernemend
• Collegiale teamspeler
• Groot verantwoordelijkheidsgevoel
• Creatief en initiatiefrijk
• Flexibel en loyaal
Mijn huidige situatie
Werkervaring
Werkervaring
1 december 2014 – nu Via RANDSTAD
Zelfstandig werkende Kok bij the Pittstop te Vlaardingen
Zelfstandig werkende Kok bij KPNGcatering te Rotterdam
2013 dec. -- 1 dec. 2014 Zelfstandig werkende Kok bij Albron SFG te Rotterdam:
Verantwoordelijk voor de inkoop, het maken van het dagelijkse menu, bereiden van de het menu (in zowel koude keuken als warme keuken.)
begeleiden van nieuwe werknemers / stagaire.
2012 okt.– 30 nov. 2013 Uitzendkracht Randstad (catering)
Als cateringbeheerder A bij Albron (Holland Casino)(taken zijn: inkoop, administratie, voorraadbeheer, verkoop, koken en schoonmaak).
Als kok bij universiteit Erasum Rotterdam. Dagelijks hebben we 1.700 tot 2.000 gasten. De lunch en diner is dan ook in buffetvorm.
Als kok bij het Sint Fransiscus Ziekenhuis te Rotterdam. Hier verzorg ik (met behulp van collega's) bezoekers, personeel en ook patienten. Deze komen naar het restaurant.
2010 Augustus - - april 2012 Uitzendkracht Randstad (catering)
Als cateringbeheerder A bij Albron (ECT) op 5 verschillende vestigingen (taken zijn: inkoop, administratie, voorraadbeheer, verkoop, koken en schoonmaak)
2010 April - - Augustus 2010 Uitzendkracht Randstad (catering)
Werkzaam als cateringmedewerker bij diverse cateraars:
Albron, (o.a. ECT, Unilever, EMC Rotterdam, Erasmus Universiteit)
Sodexo,(o.a. Albert Heijn, Evides)
Cormet Catering,(INHolland college Rotterdam)
ISS Hotel (Maasvlakte)
Februari 2010 Hotelsupport Aetheris (Heumen)
nachtportier (diverse hotels)
Als nachtportier zorgen voor in- en uitchecken van de gast. Maar natuurlijk ook de zorg voor de veiligheid van de gast. En daarbij kwam ook nog voorbereidende werkzaamheden voor de dagploeg.
(o.a. schoonmaak en financiële opmaak van de omzetten.)
2001 - 2009 Keukenmax (DMG), Barendrecht
Cateringbeheerder/Kok/Gastheer
Hier zorgde ik voor de inkoop van producten en het koken (lunch, diner, koffie met gebak en luxere hapjes). Ook de administratie, receptiewerkzaamheden, de schoonmaak en het voorraadbeheer behoorden tot mijn functie.
1992 - 2000 Center Parcs Huttenheugte, Dalen
Medewerker/Supervisor/Unitmanager
Als medewerker werkte ik in het buffetrestaurant en in de broodjeshoek van de bar. Vier jaar lang heb ik als supervisor van de ijs- en snackafdeling leiding gegeven aan vijftien medewerkers. Als unitmanager entertainment had ik een jaar lang twintig medewerkers onder mijn hoede. Ook heb ik als dutymanager van het park gewerkt. De inkoop, het voorraadbeheer, het maken van de roosters, de assortimentsamenstelling en het voeren van sollicitatie- en voortgangsgesprekken behoorden onder meer tot mijn taken.
1985 - 1991 Van Vloten Catering, diverse plaatsen
Assistent Bedrijfsleider/Medewerker Catering
Hier werkte ik als cateringmedewerker op verschillende plaatsen. Op camping de Honingraat in Duiven werkte ik als kok en assistent-bedrijfsleider. Ook bij zwembad de Welle in Drachten, het Thialfstadion in Heerenveen en op de TT in Assen werkte ik als assistent-bedrijfsleider van de horecavoorzieningen. Het coördineren van het personeel, de in- en verkoop, de administatie en het voorraadbeheer vielen binnen mijn takenpakket.
1980 - 1985 Cafertaria Bar Drieluik, Eelde
Cafetariamedewerker/Barkeeper
Opleidingen
Opleiding
MBO Middelbare Detailhandel School (MDS), diploma behaald in 1983
MAVO Diploma behaald in 1978
Aanvullende opleidingen en cursussen
• SHO, HACCP, certificaat behaald in 2008
• Cursus Middle Management via Center Parcs, 1993
• Computercursus (Windows/Ms Office)
• SVH, Vakbekwaamheid Restaurants, Groningen, 1985
• SVH, Vakbekwaamheid Cafébedrijf, diploma behaald in 1984
Meer over mij
Werkgebied


