Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van R.V. Wiercx

R.V. Wiercx

Marketingmedewerker, Managementmedewerker, PR-medewerker, Communicatiemedewerker, Junior Recruiter, Personal Assistent

Personalia

Leeftijd
37 jaar

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Nederlands
  • Engels
  • Frans
Talen (schrijven)
  • Nederlands
  • Engels
  • Frans
Rijbewijs
  • B - Personenauto

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

Praktijkvoorbeeld ‘mijn manier van werken’.
Als aanvoerder van mijn hockeyteam zorg ik dat ieder teamlid doelgericht binnen de ambitie van het team werkt. Aan het begin van het seizoen vraag ik wat ons doel is. Wanneer deze bepaald is delegeer ik taken waarmee ik betrokkenheid van ieder teamlid genereer. Ik ben een democratisch leider en houd rekening met zestien meningen en invalshoeken, maar ik beslis. Ik plan en organiseer zowel de voorbereiding van het gehele seizoen alsmede de voorbereiding van iedere wedstrijd zodat we ons einddoel (zo goed mogelijk) behalen. Deze manier van werken heeft er toe geleid dat we anderhalf jaar geleden gepromoveerd zijn. We spelen nu stabiel mee in de top drie van res. 1e klasse.

Wat breng ik mee?

Zo omschrijven anderen mij

Ik zal me altijd voor de volle 100% inzetten voor de werkzaamheden waar ik mee bezig ben. Ik geloof er in dat je met liefde en passie te werk moet gaan. Ook sta ik altijd open voor nieuwe leerervaringen. Daarnaast beschouw ik mezelf als een betrouwbaar iemand, beschik ik over overtuigingskracht, ben ik eerlijk, intuïtief en denk ik graag oplossingsgericht en creatief na bij bedrijfsprocessen.

Mijn huidige situatie

Functie(s):
  • horecabediende
  • medewerker bediening horeca
  • ober
  • barbediende
  • barkeeper
Sector(en):
  • Horeca
Carrièreniveau:
  • Starter
Beschikbaar vanaf:
  • Per direct

Werkervaring

2012 - heden Medewerker bediening/keuken Lunchroom ‘t T huis. Eerst heb ik een lange tijd in de bediening gewerkt. Daarna ben ik in de keuken gaan werken en verzorg daarbij zelfstandig de gehele lunch voor de gasten. Ik maak de mis en place, open en sluit de lunchroom, verzorg de lunch en ben verantwoordelijk voor het schoonmaken van alle keukenapparatuur.

Augustus 2014 Onlangs heb ik mijn afstudeerstage bij T&D Partners bv Organisatie Adviesbureau afgerond. Ik deed voor dit bedrijf een onderzoek naar de beleidsmatige invulling van talentontwikkeling in het hockey. Aan dit onderzoek werkte ik met veel passie en liefde voor de sport.

2012 - 2013 Stage bij Plugged Agency. Ik deed hierbij een doelgroepanalyse. Een onderzoek naar de belevingswereld van vrouwelijke evenementbezoekers op het gebied van evenementen, social media en vrijetijdsbestedingen.


2011 - 2012 Meeloopstage bij Teamplay@NAC te Breda. Ik was hier verantwoordelijk voor het project NAC Junior Street League. Ik had diverse werkzaamheden, zoals: het maken van de planningen, organiseren evenementen, wedstrijddagen, trainingen, lessen, etc. Naast dit project was ik ondersteunend stagiaire bij de afdeling communicatie.

2010 - 2011 Eventmanager bij .granada. Hier was ik verantwoordelijk voor verschillende taken. Ik organiseerde bijvoorbeeld verschillende evenementen, zoals: Biggi Presents: We Love Ibiza, Swimming World Championships Eindhoven, Deja-Vu, SGB Gala, HBO Intro Festival, Biggi Solo 4hr Session. Ook het management van verschillende artiesten was mijn verantwoordelijkheid. Daarnaast schreef ik nieuwsbrieven, maakte promotiemateriaal en stuurde vaak een groep medewerkers op evenementen aan. Plannen en organiseren is een van mijn sterkste kwaliteiten.

2009: 4,5 maand Meeloopstage bij Elzerman Beheer te Breda. Ik werkte als eventmanager. De volgende evenementen heb ik mede georganiseerd:
Bar-Dancing Kerkplein, Breda: Je Moeder!, SGB Gala, HBO Intro-after, Rose-a very special contest
De Graanbeurs, Breda: Zero Gravity, After-Dancetour
Grote Markt, Breda: HBO Intro Festival
De Panama, Amsterdam: TIO eindfeest
Ik nam deel aan creatieve brainstormsessies, vergaderde veel met organisaties en clubeigenaren en verzorgde de promotie van deze events.

2008: 4,5 maand Meeloopstage in het Amathus Beach Hotel op Cyprus. Ik werkte in de bediening bij de Poolbar, Fontana Lounge bar en de NU bar.

2006 - 2009 Medewerker bar/bediening Café Boerke Verschuren. Hier was ik verantwoordelijk voor de verzorging van drankjes en lunch voor de gasten. Daarnaast moest ik regelmatig openen en sluiten met alle taken die daarbij komen kijken.

2003 - 2006 Medewerker keuken/bediening Restaurant De Graaf. Eerst ben ik lange tijd verantwoordelijk geweest voor de afwas. Daarna heb ik een periode in de keuken meegewerkt en hielp ik met de mise en place. Na deze periode ben ik in de bediening gaan werken en was ik verantwoordelijk voor een goede gastvrijheid en dienstverlening.

Opleidingen

2009 - 2014 Diploma (HBO) behaald aan de NHTV internationaal hoger onderwijs Breda, opleiding Vrijetijdsmanagement. Propedeuse behaald in het eerste jaar van de opleiding.

2005 - 2009 Diploma (MBO) behaald aan De Rooi Pannen te Breda, opleiding Horeca-ondernemer/-manager. Daarbij extra certificaat behaald: Sociale Hygiëne.

2004 - 2005 Diploma behaald aan De Nassau Scholengemeenschap te Breda, opleiding MAVO.

2001 - 2004 HAVO gedaan op de Nassau Scholengemeenschap te Breda.

Meer over mij

Zo besteed ik mijn vrije tijd

Ondernemen, creatief bezig zijn (schilderen, tekenen, etc.), hockey, films, muziek, sociaal leven.

Werkgebied

  • Breda 50km
Talentcard®