
Personalia
- Leeftijd
- 41 jaar
Rijbewijs en talenkennis
Talen (spreken)
Talen (schrijven)
Rijbewijs
Dit ben ik
Mijn dromen en ambities
Welkom, Op dit moment in mijn carrière zoek ik naar een parttime functie waar ik mijn passie voor gastvrijheid kan combineren met mijn organisatietalent. Belangrijk vind ik een goeie en open werksfeer waar collega's proberen met elkaars kwaliteiten aan de slag te gaan, graag tot snel!
Wat breng ik mee?
Zo omschrijven anderen mij
Ik ben snel enthousiast te krijgen en probeer met mijn positieve instelling mijn collega's en klanten ook graag enthousiast te krijgen. Het organiseren van werk en evenementen is iets waar ik veel voldoening uit haal.
Mijn huidige situatie
Werkervaring
Werkervaring
2013-2014 Vestiging coördinator bij JMW horeca uitzendbureau.
Verantwoordelijk voor de vestigingen Leiden, Rotterdam en Den Haag.
2011-2013 Shopmanager van de Rituals winkel te Leiden, verantwoordelijk voor het behalen van de targets voor deze locatie, het aansturen en motiveren van het team, inkoop, HR-beleid en de beste winkelbeleving voor onze klanten.
2011- heden Gestart als ondernemer van Blok Culinair, op deze manier verwezenlijk ik mijn droom om mijn gasten te voorzien van een succesvol diner, feest of workshop.
2010-2011 Als Consulent werkzaam bij Luba uitzendbureau, dagelijks bezig met het matchen van kandidaten aan klanten, waarbij mijn voornaamste rol is om dit voor beide tot een succes te maken.
2009-2010 Personeelsmanager Horeca bij van der Valk Vogelpark Avifauna. Verantwoordelijk voor de uitvoering en het optimaliseren van HR beleid voor 150 medewerkers.
2008-2009 Intercedent bij Horeca uitzendbureau Hospitality Team te Den Haag.
2008 Bedrijfsleider bij de Lunchroom Lebkov in Den Haag.
2006-2007 Food and Beverage/ Banqueting Supervisor bij het Sofitel te Amsterdam.
2003-2006 Uitzendkracht voor het Horeca uitzendbureau JMW. Waarbij ik in verschillende functies en locaties werkzaam ben geweest, zoals Grand Hotel ‘Huis ter Duin’ te Noordwijk en Martinair catering service.
2006 Parttime functie als patissier in The Marcliffe Hotel & Spa te Aberdeen, Schotland.
2004-2005 Restaurant de Gouvernante in Leiden was een kleinschalig luxe restaurant dat behoorde bij de top drie van restaurants in Leiden. Voor de chef-kok/eigenaar van de Gouvernante heb ik in 2005 het ondernemingsplan ontwikkeld voor restaurant Woods.
Opleidingen
Opleidingen/ Cursussen
2013 ` Cursus SVEN 2 bij Key to Wine en Henri Bloem
2005-2006 Opleiding International Hotel and Hospitality management aan de Robert Gordon University in Aberdeen. Bachelor diploma behaald op 13 juni 2006.
2003-2005 Mbo plus opleiding Hotelschool aan het Roc van Amsterdam. Geslaagd op 7 juli 2005. Een onderdeel van dit diploma is ook het certificaat Sociale Hygiëne.
2001-2002 Hogere Hotelschool te Maastricht.
1995-2000 Erasmus College te Zoetermeer. Hier heb ik eindexamen HAVO gedaan in de vakken: Nederlands, Engels, Duits, Wiskunde, Geschiedenis, Aardrijkskunde, Economie, Management en Organisatie, Algemene natuurwetenschappen, Culturele en kunstzinnige vorming, Maatschappijleer. Ik heb op 14 juni 2001 mijn diploma behaald.
Meer over mij
Zo besteed ik mijn vrije tijd
Koken en lezen over mijn vak zijn mijn voornaamste passies en als de tijd er voor is probeer ik ook in de natuur actief bezig te zijn.
Ik ben als vrijwilliger actief voor de LCKV jeugdvakanties.
Werkgebied


