• Werkzoekend: Nee
 • Zichtbaarheid: Openbaar
 • Delen:

Persoonlijk


8 Jaar geleden kreeg ik een uitdaging als Site Manager van een schoenenloods met 25 fte in Moerdijk. Op deze locatie was geen enkele structuur aanwezig en er heerste een organisatorische chaos. In de…

Persoonlijk

8 Jaar geleden kreeg ik een uitdaging als Site Manager van een schoenenloods met 25 fte in Moerdijk. Op deze locatie was geen enkele structuur aanwezig en er heerste een
organisatorische chaos. In de jaren die volgde heb ik een hoop geleerd en gedegen team mensen om me heen gebouwd. ISO procedures geschreven en een sorteermachine aangeschaft waar mee we de productie konden vervijfvoudigen en terug zijn gegaan naar 7 fte. De Managing Director heeft me gevraagd om op het hoofdkantoor zaken te analyseren en kijken of er verbeter punten waren. Men werkte met gevaarlijke stoffen en was gebonden aan veel regels (BRZO, ISO, AEO, ADR) en verschillende temperaturen gekoelde opslag en wisselende diensten (06.00 / 23.30). Na 2 dagen vroeg de MD om een tussen rapportage en heeft hij me direct opdracht gegeven om orde op zaken te stellen.

Magazijn gereorganiseerd, in samenwerking met QHSE manager de procedures aangepast en verbeterd, nieuwe loodsbaas aangesteld en personeel opnieuw ingedeeld.
Magazijn medewerkers van 20 fte terug gebracht naar 13 fte en veiligheid en netheid verbeterd. De volgende stap was Site Manager van de logistiek, aansturen van magazijn, kantoor, receptie en een nieuw filiaal Roosendaal. Na 1 jaar veel veranderd en aangepast en in het 2e jaar zwarte cijfers geschreven.

Analyseren, verbeteren en bezig zijn met logistiek heeft me geleerd gestructureerd te denken en de lange termijn in het oog te houden. Snel schakelen, praktijkgerichte mentaliteit en onder druk presteren zijn mijn kwaliteiten. In mijn huidige functie ben ik een echte people manager, bij problemen wordt er direct geschakeld en alle zaken worden direct besproken en in gang gezet. Ik ben gedisciplineerd, gedreven en ga altijd recht op de gestelde doelen af.

Met vriendelijke groet,

Rob

Lees meer
Een professioneel loopbaanprofiel maak je op At Monday

Opleiding

L.e.a.o., Mavo, Havo, inleiding douane, incoterms Fenex

Opleiding

L.e.a.o., Mavo, Havo, inleiding douane, incoterms Fenex

Vaardigheden

 • Rijbewijs

  B - Personenauto, E - Aanhanger

 • Talenkennis (spreken)

  Engels (Uitstekend), Nederlands (Uitstekend), Duits (Goed), Spaans (Matig)

 • Talenkennis (schrijven)

  Engels (Uitstekend), Nederlands (Uitstekend), Duits (Matig), Spaans (Matig)

Hobby's & interesses

Fietsen, foto, video, film

Hobby's & interesses

Fietsen, foto, video, film

Eigenschappen

Teamplayer, Initiatief, Overtuigend, Stressbestendig, Zelfstandig, Doorzettingsvermogen, Analytisch, Ambitieus

Eigenschappen

Teamplayer, Initiatief, Overtuigend, Stressbestendig, Zelfstandig, Doorzettingsvermogen, Analytisch, Ambitieus

Mijn actuele situatie

 • Functie: Administrateur, Hoofd Administratie, Salarisadministrateur
 • Sector: Transport & Logistiek
 • Carrièreniveau: Leidinggevend
 • Beschikbaar vanaf: Per direct

Mijn werkgebieden

Klik om de werkgebieden van Rob de Rooij te bekijken