Personalia
- Leeftijd
- 59 jaar
Rijbewijs en talenkennis
Talen (spreken)
Talen (schrijven)
Rijbewijs
Dit ben ik
Mijn dromen en ambities
Momenteel ben ik werkzaam als medewerkster keukens bij Foodmarkt Amsterdam.
De werkzaamheden bestaan uit het opnemen van pizza bestellingen aan de balie, vervolgens stel ik de pizza’s samen, waarna ik ze afbak in de steenoven.
Tot Juni 2014 was ik werkzaam als administratief medewerkster bij RIAL B.V.. Deze werkzaamheden bestonden uit het bewerken en digitaliseren van krantenartikelen om ze vervolgens door te sturen naar de contractanten.
Ik heb een horeca opleiding gedaan waarna ik jaren werkzaam ben geweest in de horeca. De reden dat ik hiermee ben gestopt is dat ik door het krijgen van kinderen het niet meer als prettig ervaarde om in weekenden en avonden te werken. Omdat mijn passie en interesse in de horeca altijd aanwezig is gebleven, ben ik weer overgestapt naar de horeca.
Tijdens het werk bij De Prins kwam ik vaak in situaties terecht waarbij ik als serveerster veel klanten moest helpen binnen een korte tijd. Door deze ervaring weet ik dat ik stressbestendig ben en ik onder druk kan werken, terwijl de kwaliteit van mijn werk op niveau blijft. Tijdens dit werk draaide ik regelmatig diensten als enige serveerster. Hieruit is gebleken dat ik zelfstandig kan werken en ik van aanpakken houd. Doordat ik regelmatig alleen stond, heb ik geleerd om vooruit te denken wat ik moet voorbereiden, zodat de planning van de dag soepel verloopt.
Het contact met de klanten zorgen ervoor dat mijn interesses liggen bij het werk in de horeca. Ik vind het belangrijk dat de klant tevreden de horecagelegenheid verlaat. Uit mijn ervaringen van het horecawerk weet ik dat ik makkelijk met mensen praat, waaruit blijkt dat ik sociaal ben.
Graag wil ik in een persoonlijk gesprek mijn enthousiasme en motivatie nader toelichten en de mogelijkheden om voor uw organisatie te werken met u bespreken.
Wat breng ik mee?
Zo omschrijven anderen mij
Ik kan zelfstandig werken, met een goede voorbereiding zorg ik ervoor de de planning van die dag soepel verloopt.
Verder ben ik stressbestendig, gastvrij en sociaal.
Mijn huidige situatie
Werkervaring
September 2014- Heden
Medewerkster Keukens
Foodmarkt Amsterdam
20 uur per week werkzaam in Italiaanse keuken, aan de balie pizza bestelling opnemen, pizza toppen en daarna afbakken in steenoven
Juni 2004- Juni 2014
Administratief Medewerkster
Documentatiebureau RIAL B.V.
14 uur per week artikelen uit kranten digitaal bewerken en versturen naar contractanten
Oktober 1985- Maart 1991
Serveerster
Hotel restaurant cafe De Prins
Het opnemen en uitserveren van bestellingen. Het uitserveren bestond onder andere uit het flamberen, fileren en tranceren van de gerechten
Het maken van de ontbijt en lunchgerechten als zelfstandige serveerster.
Juli 1983- Oktober 1985
Serveerster
Restaurant Bella Mira
Opnemen en uitserveren van bestellingen.
Opleidingen
Juli 1983 Horeca vakschool
Sint Hubertus
Juli 1982: Mavo
RK Mavo
Meer over mij
Zo besteed ik mijn vrije tijd
Waterpolo, zeilen, lezen, wandelen koken en bakken