Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van Ruurd van het Meer

Ruurd van het Meer

zelfstandig werkend kok

Personalia

Leeftijd
66 jaar

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Engels
  • Nederlands
  • Duits
Talen (schrijven)
  • Engels
  • Nederlands
  • Duits
Rijbewijs
  • B - Personenauto
  • E - Aanhanger

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

Koken is niet alleen mijn werk en passie maar ook mijn hobby.
Koken is mij met de paplepel ingegoten, een vakman welke voor 100% achter zijn producten.
Graag wil ik kennis overbrengen en kennis uitwisselen.

Wat breng ik mee?

Zo omschrijven anderen mij

Eerlijk en betrouwbaar.
Een vakman welke voor 100 % achter zijn product wil staan.
Hardwerkend en nooit ziek.
Volgens collegae een uitstekende collega.
Een regelaar en iemand die graag kennis wil overbrengen

Mijn huidige situatie

Functie(s):
  • facilitair manager
  • facilitair medewerker
  • medewerker facilitaire dienst
Sector(en):
  • Voeding & Beweging
Carrièreniveau:
  • Leidinggevend
Beschikbaar vanaf:
  • Per direct

Werkervaring

Stichting Amaris - zorginstelling. Zelfstandig werkend kok/sous chef
Stichting Cordaan- zorginstelling Hoofdvoeding- Berkenstede Diemen
Hoofdvoeding - De Marke De Meenthoek in Huizen
Sodexo catering Manager Justitie contracten - PI Almelo
- PI Bijlmer
- PI Veenhuizen/Leeuwarden
Hoofdvoeding - Serviceflat Belmonte Wageningen
Zelfstandig werkend kok - de Warrenhove Drachten
Restaurant in den Ouden Cuyper Heerenveen- Zelfstandig werkend kok
Restaurant Partycentrum Oosterbier Heerenveen- Zelfstandig werkend kok
Militaire dienst Assen
Restaurant 't Jagertje Langweer- Leerling kok

Opleidingen

Leermeester SVH
Culinaire Vakschool Groningen- Dieten, Grootkeuken en A-kok + scheepskok
LTS consumptief P stroom
MAVO 4

Leidinggevend instelling kok, Diverse bestelsystemen, Caterdata administratie, Cursus Excel 200, Ortec Harmony, BHV cursus.

Meer over mij

Zo besteed ik mijn vrije tijd

Koken is niet alleen mijn werk maar ook mijn hobby.
Verzamelen van kookboeken enkele duizenden.
Cultuurreizen maken om kennis te maken met (eet)culturen over de gehele wereld.
Tuinieren, we hebben groente, planten en kruidentuinen.
Klussen in en rond ons huis van 1870.

Werkgebied

  • De Knipe 50km
Talentcard®