Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van Bea Hassink

Bea Hassink

Directiesecretaresse/PA

Personalia

Leeftijd
62 jaar

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Nederlands
  • Duits
  • Engels
Talen (schrijven)
  • Engels
  • Nederlands
  • Duits
Rijbewijs
  • B - Personenauto
  • E - Aanhanger

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

Ik ben als directiesecretaresse trots deelgenoot te zijn geweest van goede en innoverende bedrijven, grote en kleine. Bedrijven die durfden te investeren. Tot 1 februari jl. was ik als directiesecretaresse werkzaam bij Reggefiber in Rijssen. Door de verandering van het aandelenbezit van de aandeelhouders KPN en Reggeborgh verliet de directeur waarvoor ik zeven jaar werkte het bedrijf. In goed overleg zijn wij overeengekomen dat het voor mij eveneens goed zal zijn mijn ervaringen en expertise elders weer te kunnen inzetten.
Vanaf de start van mijn werkzame leven als junior secretaresse tot op heden als allround directiesecretaresse is 100% commitment de rode draad geweest. Oren en ogen zijn voor de organisatie en hierop anticiperen. Mijn werkervaring en levenswijsheid geeft een cocktail van positieve autoriteit en inzicht in de zaken die op de voor- en achtergrond moeten worden opgepakt. In de afgelopen zeven jaar ben ik bij Reggefiber ttH actief betrokken geweest bij alle facetten en processen die horen bij de verandering van een pioniersbedrijf naar een toonaangevend groot bedrijf. Als ondersteuner van de CFO en director Corporate and Business Development ben ik breed georiënteerd. Ik ben een senior in zaken die horen bij de ondersteuning van de financiering, evenementen, ondersteuning Raad van Commissarissen vergaderingen, perszaken, communicatie en met name juridisch gerichte dossiers. Kortom, een ervaren zelfstandige vrouw met een grote eigen verantwoordelijkheid die gewend is in een dynamische wereld te werken.

Wat breng ik mee?

Zo omschrijven anderen mij

Betrokken, loyaal, enthousiast, sociaal, pittig, accuraat, representatief, proactief, geordend, brede algemene kennis.

Mijn huidige situatie

Functie(s):
  • secretaresse
Sector(en):
  • Marketing & Communicatie
Carrièreniveau:
  • Ervaren
Beschikbaar vanaf:
  • Per direct

Werkervaring

Werkervaring
2008 - 01-02-2015
Organisatie: Reggefiber ttH bv Functie: Directiesecretaresse
Als secretaresse van de CFO en director Corporate and Business Development ben ik breed georiënteerd. Ik ben zeer ervaren in zaken die horen bij het opzetten en de ondersteuning van evenementen, coördineren en bewaken acties van de vergaderingen van de Raad van Commissarissen, perszaken, communicatie, financieringen en juridische dossiers.
In de afgelopen zeven jaar ben ik bij Reggefiber actief betrokken geweest bij alle facetten die horen bij de verandering van een pioniersbedrijf naar een toonaangevend professioneel bedrijf (400 fte). In mijn rol als allround directiesecretaresse is 100% commitment altijd de rode draad geweest.
Referenties:
Bert Nijboer, algemeen directeur Reggefiber, 06-21246700
Jan Davids, directeur Corporate en Business Development/CFO a.i., Reggefiber,
06-28841867

2001 - 2008
Organisatie:Taxitronic
Functie: Secretaresse/Verkoop binnendienst
Ik ben verantwoordelijk geweest voor het opzetten en coördineren van een Klant Contact Centrum. Ook heb ik het abonnement voor jaarlijkse keuringen Taxi-voertuigen in de markt gezet en ben ik nauw betrokken geweest bij het organiseren van Taxibeurzen en de verkoop van apparatuur en diensten. De aansturing en reorganisatie van de receptie, secretariaatswerkzaamheden en het -proactief- oplossen van klachten maakten deel uit van mijn functie.

1998 - 2001
Organisatie: Stichting Behoud Kerkelijke Gebouwen (SBKG)
Functie: Secretaresse/Assistente Bouwkundige
Het opzetten en uitvoeren van de verwerving van subsidies en fondsbijdragen voor restauratieplannen viel onder mijn verantwoordelijkheid. Ook het controleren en indienen van jaaropgaven van kerkvoogdijen en het contact onderhouden met kerkvoogdijen maakten deel uit van mijn functie.

Opleidingen

 HBO Office Management, 2008
 MEAO, 1987
 Diverse bedrijfsgerichte- en secretariële trainingen
 Goede beheersing van Word, Outlook, Excel en Powerpoint
 Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal, Duits goed

Meer over mij

Zo besteed ik mijn vrije tijd

Taal
Geschiedenis
Klassieke muziek
Bouwkunde
Lezen

Werkgebied

  • Twello 50km
Talentcard®