• Werkzoekend: Ja
 • Zichtbaarheid: Openbaar
 • Delen:

Persoonlijk


Zoals uit mijn CV wel blijkt ben ik een relatieve laatbloeier. Na verschillende banen en pas na het voltooien van de avondstudie HEAO vond ik mijn draai in de vastgoedwereld en heb me daarin verder…

Persoonlijk

Zoals uit mijn CV wel blijkt ben ik een relatieve laatbloeier. Na verschillende banen en pas na het voltooien van de avondstudie HEAO vond ik mijn draai in de vastgoedwereld en heb me daarin verder bekwaamd. Na het vertrek van het Hoofd Vastgoed werd ik de landelijke vastgoedmanager en heb de vastgoedopleidingen gevolgd zoals in mijn CV omschreven.
In 2008 besloten de aandeelhouders dat Postkantoren BV gesloten moest worden. Aan mij werd gevraagd om de vastgoedportefeuille op een ordentelijke wijze naar een einde te brengen. Die opdracht heb ik meegenomen naar het bedrijf waar ik mij in 2009 heb ingekocht: ‘Vastgoed Netwerk BV’ te Amersfoort www.vastgoednetwerk.nl. Naast die klus heb ik ook bij andere bedrijven interessante en leerzame opdrachten gekregen. Ik heb o.a. gewerkt voor SNS-bank, Corio Nederland (leasing manager) Bruna BV, Tastan Investment, De Kaasspecialist.

Per 1 oktober 2014 heb ik het bedrijf Vastgoed Netwerk verlaten en werk sindsdien als éénpitter in het vastgoed onder de naam ‘Sqcare’ (zorg voor de vierkante meter) www.sqcare.nl .

Ik ben echter een verenigingsmens, zoals ook uit mijn CV blijkt. Scheidsrechter, bestuurslid, kortom: met andere gemotiveerde mensen naar één doel werken en trots zijn op je club! Dat zou ik graag ook weer binnen één bedrijf willen doen. Dat hoeft niet per se in het vastgoed. Ik ben algemeen ontwikkeld en breed inzetbaar. De kolom onder mijn bestuursfunctie bij de voetbalvereniging Sparta Nijkerk (1400 leden) bevat de aandachtsgebieden: accommodatie, veiligheid, website, kleding, materiaal én vrijwilligers. Met betrekking tot de laatste categorie: ik ken de specifieke eigenschappen daarvan en meen over voldoende empathie, tact en mensenkennis te beschikken om met alle geledingen om te kunnen gaan.

Weliswaar inmiddels boven de 50 maar daarmee beslist geen uitgebluste pre-vutter! Naast mijn gedrevenheid en enthousiasme ben ik sportief en fit. De ziektedagen in heel mijn carrière zijn tot nu toe op 2 handen te tellen. Bovendien hoop ik nog een jaar of 13 door te kunnen!

Lees meer
Een professioneel loopbaanprofiel maak je op At Monday

Werkervaring

vrachtwagenchauffeur, vastgoedmanager, adviseur vastgoed, bestuursfunctie

Werkervaring

vrachtwagenchauffeur, vastgoedmanager, adviseur vastgoed, bestuursfunctie

Opleiding

Makelaardij (oude stijl)
Post HBO vastgoed investeringsanalyse en vastgoedmanagement

Opleiding

Makelaardij (oude stijl)
Post HBO vastgoed investeringsanalyse en vastgoedmanagement

Vaardigheden

 • Rijbewijs

  A - Motor, B - Personenauto, C - Vrachtwagen, D - Autobus, E - Aanhanger, AM - Brommer en scooter

 • Talenkennis (spreken)

  Nederlands (Uitstekend), Duits (Goed), Engels (Goed), Frans (Matig)

 • Talenkennis (schrijven)

  Nederlands (Uitstekend), Engels (Goed), Duits (Matig), Frans (Matig)

Hobby's & interesses

Voetbal, scheidsrechter, wandelen, spinnen, hardlopen

Hobby's & interesses

Voetbal, scheidsrechter, wandelen, spinnen, hardlopen

Eigenschappen

intelligent, hardwerkend, loyaal, serviel, communicatief sterk, fit

Eigenschappen

intelligent, hardwerkend, loyaal, serviel, communicatief sterk, fit

Mijn actuele situatie

 • Sector: Vastgoed & Makelaardij
 • Carrièreniveau: Ervaren
 • Beschikbaar vanaf: Per direct

Ik ben op zoek naar

 • Situatie: Werkzoekend
 • Functie: Facilitair Medewerker, Facility Coördinator, Hoofd Facilitaire Zaken, Technisch Medewerker Facilitaire Dienst
 • Sector: Gezondheidszorg & Farmacie
 • Dienstverband: Vast
 • Salaris: Nader overeen te komen
 • Aantal uren: 32-40 uur

Mijn werkgebieden

Klik om de werkgebieden van Ted van Haren te bekijken

Mijn documenten