
Wat breng ik mee?
Zo omschrijven anderen mij
Ruime ervaring in gerenommeerde horeca bedrijven als kok
-chef kok.
Ervaring in het opleiden en motiveren van medewerkers.
Ervaren in het beheren van een bedrijfsrestaurant, met de daarbij
behorende administratieve taken.
Kennis van h.a.c.c.p. en Sap.
Ik beschik over goede leidinggevende capaciteiten en ben een teambuilder
Ik ben klantgericht en een multitasker die organisatorisch hoofdzaken en bijzaken goed kan scheiden en dit altijd in het belang van de opdrachtgever en albron zal doen
zowel in het aansturen van de medewerkers als de financiële zaken ,planning etc.
Ik ben gewent om de handen uit de mouwen te steken.
Mijn huidige situatie
Werkervaring
2009- 2014 hospitality, catering manager A
Albron bedrijfscatering / N.F.I. te den haag
i.s.s. catering services
2007-2009 catering manager A
Eurest bedrijfscatering/min. Van l.n.v./rijkswaterstaat
1999-2007 catering beheerder b
Eurest bedrijfscatering. Div. locaties
1996-1999 assistent catering manager
k.p.n. catering services/Eurest
1993-1996 zelfstandig werkend kok
K.p.n. -c.s.
1991-1993 chef kok
Restaurant le gobelet te den haag
1979-1991 chef de partie -restaurant de Hoogwerf te den haag
1976-1979 leerling kok -restaurant Auberge de kivit te wassenaar
Opleidingen
1972-1976 Diploma kok-kelner François Vatelschool te Den Haag.
1976-1979 Diploma’s 1e en 2e restaurantkok s.v.h.
Diverse cursussen : vestiging administratie bedrijfsrestaurant.
H.a.c.c.p. - sap - leidinggeven.
Word en excel .
Meer over mij
Werkgebied


