
Personalia
- Leeftijd
- 69 jaar
Rijbewijs en talenkennis
Talen (spreken)
Talen (schrijven)
Rijbewijs
Dit ben ik
Mijn dromen en ambities
U vind in mij een gedreven, ervaren medewerker die in staat is om teams op een hoger niveau te zetten en (voedings) organisaties kostenbesparend en efficienter te laten functioneren. Ik ben loyaal naar mijn werkgever en weet een goede balans te vinden tussen eisen en wensen van een organisatie en die van de medewerkers.
Wat breng ik mee?
Zo omschrijven anderen mij
Doelgericht, collegiaal, flexibel, zelfverzekerd, humoristisch,
diplomatiek, kostenbewust, creatief, commercieel.
Mijn huidige situatie
Werkervaring
2014 Restaurant de Pannenkoekenhoek Purmerend
Kok/ beheerder
UWV Augustus 2013 tot maart 2014
Instellingen;
1986 – 2013 Rode Kruis Ziekenhuis, Beverwijk
2010 hoofd voeding/ receptie/ beveiliging
1993 hoofd voeding, voedingsassistentie,
voedingsadministratie
1990 hoofd keuken, personeelsrestaurant,
interne catering
1987 sous - chef kok
1986 1e kok
1983 – 1986 Gemeentelijke Dienst Bejaardenzorg, Amsterdam
1e Kok/ lokatiehoofd voeding
- Sarphatiehuis
- Nellestein
- Slotermeer
1978 – 1983 1e kok zorgflat Sans Souci, Castricum
Horeca
1978 – 2004 diverse restaurants als ambulant-kok
1981 – 2001 beveiliger horecabedrijven en
evenementen
1975 – 1977 restaurant PP Postillon de la Provence, Laren N-H
1974 – 1975 restaurant de Witte, Amersfoort
restaurant de Witte Holevoet, Scherpenzeel
1973 – 1974 restaurant ’t Hoge Duijn, Wijk aan zee
Opleidingen
2014 sociale hygiene certificaat
2009 – 2010 post-hbo Zorgmanagement diploma
2007 – 2009 Ziekenhuis Cordes Management
development certificaat
2004 – 2005 IBIS UVA Six Sigma green belt certificaat
2003 Euroform regelgeving voedingssector
(HACCP) certificaat
Prisman cursus roostertechniek certificaat
2001 School voor coaching
Coachen op resultaat verantwoordelijkheid certificaat
1992 – 1993 NZF personeelsmanagement middenkader certificaat
1991 – 1992 Culinair Instituut Nederland middenkader diploma
1981 – 1982 Culinair Instituut Nederland dieetkok diploma
1978 – 1979 BGP instellingskok diploma
1977 – 1978 koninklijke landmacht
korporaal commando drager groene baret getuigschrift
1973 – 1976 SVH Koksopleidingen
en vakbekwaamheid cafebedrijf diploma’s
1968 – 1973 Bisschoppelijke Nijverheids School
P enT - opleiding brood,banket en keuken diploma’s
Handelskennis diploma
Meer over mij
Zo besteed ik mijn vrije tijd
Toerfietsen/ fietsen
Tuinieren
Wandelen
Lezen
Experimenteren met koken;
Werkgebied


