Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van Tomas Mathijsen

Tomas Mathijsen

Projectmedewerker duurzame energie of beleidsmedewerker duurzaamheid

Personalia

Leeftijd
37 jaar

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Engels
  • Nederlands
Talen (schrijven)
  • Engels
  • Nederlands
Rijbewijs
  • B - Personenauto

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

Mijn ambitie is om te werken aan de organisatie én realisatie van een duurzame samenleving. Organiseren lijkt me een uitdaging in een functie als beleidsmedewerker duurzaamheid: voor een gemeente of provincie heldere visies en doelen formuleren, passend beleid voor de lange termijn ontwikkelen en proeftuinen voor (sociale) innovaties creëren. En vooral ook niet te veel zelf bedenken, maar ruimte laten voor initiatief van inwoners en organisaties.

Behalve denken wil ik ook doen. Mijn passie is om met een team van gedreven mensen diverse innovatieve projecten te starten die bijdragen aan een duurzame samenleving. Ik wil zichtbare stappen zetten en resultaat boeken, maar niet alleen met financieel gewin als doel. Ik wil financiële waarden met maatschappelijke waarden (duurzame energie, een prettige leefomgeving, gezond transport, etc.) combineren om voor elke partij en de samenleving als geheel winst te boeken.

Wat breng ik mee?

Zo omschrijven anderen mij

Sociaal, creatief, enthousiast, resultaatgericht, analytisch, multidisciplinair (technische en maatschappelijke kennis)

Mijn huidige situatie

Functie(s):
  • salesmanager
Sector(en):
  • Techniek
Carrièreniveau:
  • Beperkt ervaren
Beschikbaar vanaf:
  • Per direct

Werkervaring

Onderzoeker / adviseur bij DuneWorks B.V. Eindhoven: DuneWorks is een onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van duurzaamheid. De implementatie van duurzame innovaties in de maatschappij en de rol van de eindgebruiker staan centraal. Ik hield me bezig met onderzoek (literatuurstudies en kwalitatief onderzoek) en analyse, het schrijven van adviesrapporten, disseminatie via presentaties en workshops, projectenmanagement en acquisitie.

Voorzitter Denktank Duurzaamheid Schijndel (vrijwillig): De denktank adviseert de gemeente Schijndel gevraagd en ongevraagd over duurzaamheid.

Projectmedewerker bij de Energiecoöperatie Schijndel (vrijwillig): Als projectmedewerker ondersteun en initieer ik duurzame projecten, zoals een zonnepark en een duurzaamheidsdag.

Opleidingen

Bachelor Technische Innovatiewetenschappen, Technische Universiteit Eindhoven, diploma behaald
Master Duurzame Energietechnologie, Technische Universiteit Eindhoven, diploma behaald

Meer over mij

Zo besteed ik mijn vrije tijd

Muziek: zanger, gitarist en componist

Werkgebied

  • 's-Hertogenbosch 50km
Talentcard®