
Dit ben ik
Mijn dromen en ambities
Na een periode van langdurige ziekte en werkeloosheid wil ik alweer een tijd aan de slag. De mogelijkheid moet er zijn om ergens aan de slag te kunnen waar niet alleen werkervaring wordt gewaardeerd, maar ook het sociale inzicht en omgang met collega's. Ook jongeren wat leren of werkervaring delen met anderen is een plus.
Wat breng ik mee?
Zo omschrijven anderen mij
Ben loyaal naar mijn werkgever, respecteer de hierarchie, werk graag met mijn handen, en ook in groepsverband.
Probeer problemen op te lossen, kan tegen stress, en werk graag overzichtelijk, en als het kan, ook vooruitwerken.
Mijn huidige situatie
Werkervaring
2010 - 2013 Hotel Princeville Zelfstandig werkend kok
2009 - 2010 Restaurant de Gong Zelfstandig werkend kok
2008 - 2009 Restaurant Hook aan de Haven zelfstandig werkend kok
1995 - 2008 Marriott Hotel Frankfurt Chef afdeling a la carte
Getuigschrift Marriott ook vervoegbaar op navraag
Opleidingen
LTS consumptieve techniek vaktheorie en praktijk middelbaar niveau 3 jaar: diploma behaald
KMBO Basisopleiding Restaurantkok 2 jaar: diploma behaald
KMBO vervolgopleiding Restaurantkok 2 jaar: diploma behaald
Diverse trainingen binnen het Marriott concern: Higiene, Personeel management, Warenwet.
LTS en KMBO betrof opleidingen in de richting klassiek Franse keuken
Leerbedrijven zijn: Le Canard te Breda
Hotel Pullmann te Breda
Auberge De Arendt te Breda
Restaurant Boschlust te Teteringen
Meer over mij
Zo besteed ik mijn vrije tijd
Ben graag thuis voor ontspanning, zoals lezen, voetbal of filmpje kijken. Op het moment zit er financieel geen hobby of sport in voor mij, deed wel aan turnen en handbal. Stukje fietsen of lopen doe ik met regelmaat en mijn katten houden mij ook bezig.
Werkgebied


