Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van Judith de Bondt

Judith de Bondt

Hoofd Goederenadministratie

Personalia

Leeftijd
61 jaar

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Engels
  • Nederlands
  • Duits
  • Frans
Talen (schrijven)
  • Engels
  • Nederlands
Rijbewijs
  • B - Personenauto

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

Ik ben een sportieve vrouw die graag werkt en een aanwinst is voor uw organisatie. Ik ben niet bang voor vernieuwing en verandering, werk geconcentreerd, maak me zeer snel taken en ondernemingen eigen, ben collegiaal en wil me graag binden aan een nieuwe onderneming. Ik werk het liefst bij een niet te kleine (<10 medewerkers) onderneming en ben zeer sterk in het stroomlijnen van processen waardoor er een grote en snelle groei mogelijk is. Ik ben sterk in crisis situaties, ben zeer probleem oplossend en zeer klantgericht. Ik hou van positieve energie en van innovatie. Ik zoek een omgeving met gemotiveerde mensen en een positieve flow.

DISC, leer mij beter kennen

Om het rapport goed te lezen kijk je naar de vier afzonderlijke scores en de samenhang daartussen. Niemand is 1 kleur. Het geheel wordt bepaald door de mix van de 4 scores.

  • Taakgericht
  • Daadkrachtig
  • Extrovert
  • Inspirerend
  • Mensgericht
  • Stabiel
  • Introvert
  • Conformerend

Wat breng ik mee?

Zo omschrijven anderen mij

Positief, open voor vernieuwing, gestructureerd, snel lerend, empatisch, gemotiveerd, bindend

Mijn huidige situatie

Functie(s):
  • administrateur
  • hoofd administratie
  • salarisadministrateur
Sector(en):
  • Fashion & Styling
Carrièreniveau:
  • Ervaren
Beschikbaar vanaf:
  • Binnen 1 maand

Werkervaring

feb 2016 - heden Hoofd Goederenadministratie Lagardère Travel Retail Schiphol B.V. Organisatie die de fashion winkels op Schiphol, Eindhoven AirPort, Victoria Secret op CS Amsterdam en de Smullers winkels op de CS stations heeft.
Order controle, artikel aanmaak, tellijsten maken, goederen binnen boeken, controles, correcties en maandelijkse rapportages maken, waaronder de GO/FO, vrachtkosten en prijsverschillen. Leiding gevend en aansturend. Aanspreekpunt voor inkoop, logistiek, management en Crediteurenadministratie.

dec 2015 - februari 2016 Scotch & Soda B.V. te Hoofddorp. Retail en whole sale mode bedrijf. Logistiek Administratief Medewerker.
Verzorgen van de (inkoop)orderbehandeling, voorraadbeheer en inboeken van transfers. Correcties uitvoeren, verzorgen van in- en overboekingen, verzorgen van factuurgegevens t.b.v. de facturatie, oplossen van kleine technische problemen in het systeem.

jun 2015 - dec 2015 every.day.counts (dochteronderneming van ESPRIT) te Amstelveen. Retail en whole sale mode bedrijf (merendeel Engelstalig). Operations Assistant
Aanspreekpunt voor warehouse en customer service. Aanmaken en opvolgen inkooporders. Aanmaken 1e retail orders voor 2 weekse nieuwe collectie, opvolgen dagelijkse replenishment orders voor de retail. Aanmaken retour orders voor het warehouse. Aanmaken retail orders en pick request voor warehouse. Maken en beheren van sample orders voor marketing/ecom/production. Checken van facturen. Issue managament.

2014 - jun 2015 ELLIS FAAS Cosmetics BV te Amsterdam. Cosmetica bedrijf (merendeel Engelstalig).
Office manager/Ordermanager
Ordermanager: het aansturen van 2 distributie centra, in Verenigde Staten en in Nederland.
Invoeren, verwerken en factureren van alle retail orders. Facturatie en communicatie naar klant. Aansturen en contact onderhouden met diverse transporteurs en koeriersdiensten. Managen van weborders voor wereldwijde leveringen. Customer service voor zowel retail klanten als (internet)consumers.
Office manager: afhandeling van alle binnen komende email, telefoon en postbehandeling,
Aanschaf office supplies, verzorgen van de lunch.
Finance: boeken van bankafschriften.
Office manager: afhandeling van alle binnen komende email, telefoon en postbehandeling,
Aanschaf office supplies, verzorgen van de lunch.

2011 - 2014 Barry Callebaut Cocoa Netherlands BV te Zaandam. Cacao handel (merendeel Engelstalig)
Contract manager en commercieel assistent, cacao handel (Engelstalig), opmaken verkoopbevestigingen, communicatie verkoopbevestigingen aan klant, controle trading boek, contract opmaak en beheer, controle en verwerking foreign exchange contracten, controle broker statement futures, controle en bepaling margin call en
verwerking futures in Excel, archivering, aanmaken en onderhouden klant bestand in diverse computer systemen, boeken van zakenreizen.

2008 - 2011 XY Masterclass B.V. te Noordwijk. xamenbureau Verticaal Transport
Coördinator/Office Manager.
Acquisitie en klantcontact, regelen en samenstellen examens TCVT, SSVV en eigen schema’s, planning examinatoren, controle examen uitslagen, certificering en controle van certificering, samenstellen itembank en itemanalyse, facturatie en debiteuren- en crediteurenadministratie, BTW aangiften, kostprijsberekeningen en offreren, onderhouden KMS t.b.v. audits (o.a. ISO 9001).

1999-2008 FDC De Spits BV te Leiden. Financieel diensten centrum
Medewerkster hypotheken
Overleggen, controleren en afhandelen van aanvragen voor hypothecaire geldleningen, contact onderhouden met klanten, banken en verzekeringsmaatschappijen, controle provisie, boeken en rapportage aan directie. Onderhouden klantbestand. Samenstellen en beoordelen van rapporten t.b.v. Financial Planning.

1992-1999 ILFORD Anitec BV te Leiden (Nederlands- en Franstalig). Groothandel in grafische- en fotografische producten voor de Benelux.
Hoofd Credit Management,
Leiding geven aan 4 medewerkers. Onderhouden klantbestand, aanschrijven en bellen van debiteuren met betalingsachterstand. Contact onderhouden met incasso- en advocatenkantoor. Maken en verwerken van wissels en domiciliëringen voor de Belgische klanten. Rapportage aan de controllers van België en Nederland.
1991-1992 ILFORD Anitec BV te Leiden
Customer Service medewerker, groothandel in grafische- en fotografische producten voor de Benelux. Verkoop grafische producten voor drukkerij en offset, aannemen telefonische orders, verwerking en facturatie. Behandeling klachten, inkoop tape en aanverwante artikelen.

1989-1991 Ashraf te Amsterdam. Reisorganisatie met rondreizen door niet Westerse bestemmingen.
Coördinator reisbegeleiding en vervoer,
Geven van informatie bijeenkomsten, verstrekken informatie op beurzen. Aannemen en inwerken van chauffeurs en reisbegeleiders in Nederland en op locatie. Schrijven van folder- en advertentieteksten. Begeleiden van reizen door india (Ladakh, Kashmir en Rajasthan), Turkije, Marokko en Brazilië. Zelfstandige reiservaring in Thailand, Nigeria, Nepal en Indonesië.

1982-1989 Gemeente Leiden
1e medewerkster bij Directie Burgerzaken van gemeente Leiden
Dagelijkse leiding over 12 medewerkers. Samenstellen werkroosters, houden van functionerings- en sollicitatiegesprekken. Baliewerkzaamheden. Vervaardigen documenten.

Opleidingen

• Excel 2013
• Itemanalyse ECABO 2009-2010
• Hypotheekadviseur (PE punten) 2001-2007
• Bedrijfscursus Frans 1996
• Diploma Administratief Ambtenaar Burgerzaken, 1987
Bestuursacademie Den Haag
• Pedagogische Academie (1e jaar) PABO Oegstgeest 1982
• HAVO diploma PABO Oegstgeest 1981

Meer over mij

Zo besteed ik mijn vrije tijd

boksen (actief), fitness, koken (met name vegan en Oosters), reizen, lezen, mode en lifestyle, interior design, bezoeken van concerten

Werkgebied

  • Heemskerk 25km
Talentcard®