
Personalia
- Leeftijd
- 54 jaar
Rijbewijs en talenkennis
Wat breng ik mee?
Zo omschrijven anderen mij
Horeca professional in hart en nieren met meer dan twintig jaar ervaring in de branche. Toegewijd aan het tevreden stellen van zijn gasten. In staat om hoofd- en bijzaken te onderscheiden in een bij voorkeur drukke werkomgeving. Gewend om zowel zelfstandig als in een team te opereren.
Mijn huidige situatie
Werkervaring
2015-heden
Lunchroom Donker&Blond, Den Haag. Allround medewerker bar, bediening en keuken
Alle voorkomende werkzaamheden waaronder zelfstandig openen en afsluiten, aannemen, verzorgen en uitserveren van drankjes, hapjes en lunch in de zaak en op het terras
2003-2014
Café de Bieb, Den Haag. Allround medewerker bar en bediening.
Taken: Alle voorkomende werkzaamheden waaronder zelfstandig openen en afsluiten, aannemen, verzorgen en uitserveren van drankjes, hapjes, lunch en diner in de zaak en op het terras, kassaverantwoording, verzorgen van muziek, voorraadbeheer, klein onderhoud, schoonmaak
1999-2003
Proeflokaal Het Gulle Gasthuys, Den Haag. Mede-eigenaar
Taken: Alle voorkomende werkzaamheden m.u.v de boekhouding
1992-1999
Sociëteit De Pijpela, Den Haag. Bartender
Taken: Aannemen en verzorgen van bestellingen, afrekenen
1990-1999
Diverse tijdelijke betrekkingen voor kortere of langere tijd via uitzendorganisaties of anders, waaronder:
GAK, Den Haag, afdeling ziektewet. Medewerker vooradministratie
Vereniging Milieudefensie, Amsterdam. Huismeester en receptionist
Ministerie van Verkeer en Waterstaat, Den Haag, directie HSL. Assistent office-manager
Opleidingen
RSG te Schagen, VWO, eindexamen 1989
Haagse Hogeschool, Bibliotheek en Documentaire Informatie, propedeuse 1991
In bezit van verklaring Sociale hygiëne en diploma Vakbekwaamheid Cafébedrijf
Meer over mij
Zo besteed ik mijn vrije tijd
Wandelen
Lezen
Werkgebied


