Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van B J

B J

Verzekeringen

Personalia

Leeftijd
57 jaar

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Nederlands
  • Engels
Talen (schrijven)
  • Nederlands
  • Engels
Rijbewijs
  • B - Personenauto

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

In de verzekeringsbranche heb ik ruime ervaring opgedaan van acceptant tot schadebehandelaar.
Mijn kracht en toegevoegde waarde liggen op het gebied van advisering. Ik denk vanuit de behoefte van de klant. Mede door mijn jarenlange verzekeringservaring en recente afgeronde HBO-opleiding Risicomanagement ben ik in staat om goed de risico's te inventariseren en te analyseren. Mijn kernwaarden zijn integriteit en deskundigheid. Ik ben per direct beschikbaar en mede door mijn zelfstandigheid en flexibiliteit kan ik direct inzetbaar zijn.

Wat breng ik mee?

Zo omschrijven anderen mij

Doorzettingsvermogen
Resultaatgericht
Zelfstandig
Flexibel

Mijn huidige situatie

Functie(s):
  • administrateur
  • hoofd administratie
  • salarisadministrateur
Sector(en):
  • Zakelijke Dienstverlening
Carrièreniveau:
  • Ervaren
Beschikbaar vanaf:
  • Per direct

Werkervaring

juli 2013 - oktober 2014
Friesland Bank Assurantiën (FBA) - Interim Professional

2e Functie: Conversie Specialist Verzekeringen
Werkzaamheden: oversluiten volmachtpolissen naar de Bedrijven Compact Polis (BCP) van Interpolis. Dit betreft een projectmatige functie. De werkzaamheden bestaan uit het nauwkeurig handmatig overzetten van data uit ANVA (van FBA) naar het BCP invoerscherm alsmede het bepalen en berekenen van de juiste premie.

1e Functie: Intern Accountmanager Verzekeringen
Werkzaamheden: onderhouden van de assurantieportefeuille (zorgplicht), het dagelijks verwerken van nieuwe verzekeringsaanvragen/mutaties alsmede het dagelijks vastleggen van alle verzekeringshandelingen. Aanspreekpunt medewerkers Rabobank en verzekeringsrelaties met betrekking tot de conversie van volmachtpolissen van FBA naar Interpolis.

september 2012 - maart 2013
Rabobank Noordenveld West Groningen - Interim Professional
Functie: Intern Specialist Verzekeringen
Werkzaamheden: oversluiten polissen (particulier en zakelijk) 3e maatschappijen naar Interpolis en hierbij zorgplicht uitoefenen. Dagelijks verwerken van nieuwe verzekeringsaanvragen en vastleggen van alle verzekeringshandelingen in Siebel (reproductie). Deze functie betreft een project volgens Prince2

juni 2011 - januari 2012
Rabobank Heerenveen-Gorredijk - Interim Professional
Functie: Intern Specialist Verzekeringen
Werkzaamheden: onderhouden van de assurantieportefeuille (zorgplicht) van zakelijke relaties, het dagelijks verwerken van nieuwe verzekeringsaanvragen / mutaties en het dagelijks administreren van alle verzekeringshandelingen in Siebel (reproductie).

januari 2010 - juli 2010
Melching Assurantiën B.V.
Functie: Commerciële Binnendienstmedewerker
Werkzaamheden: het telefonisch bedienen van agenten en particuliere relaties,
verwerken van mutaties en financiële boekingsstukken. Het verzorgen
van front- en back-office activiteiten.

mei 2008 - januari 2010
CBBS Pensioen en Assurantiemanagement B.V. - Interim Professional
Functie: Verzekeringsadviseur Employee Benefit
Werkzaamheden: nieuwe en bestaande relaties adviseren op het gebied van inkomens-, zorg- en levensverzekeringen, het beheren van de totale portefeuille op commercieel en administratief gebied en het verwerken van loontechnische mutaties. Beheerder en gebruiker van assurantiesoftware ANVA. Tevens adviseur op het gebied van particuliere verzekeringen (Polisklik.nl). Medeverantwoordelijk voor het implementeren van de processen conform de wet WFT. Samengevat: het uitoefenen van een assurantiekantoor.

mei 2007 - mei 2008
Rabobank Vlietstreek-Zoetermeer
Functie: Intern Specialist Verzekeringen (schade en zorg)
Werkzaamheden: voorbereiden gesprekken Adviseur Verzekeringen, onderhouden van de verzekeringsportefeuille (revisies), verwerken van gespreksverslagen, het schade proces re-actief beheren (is uitbesteed aan het Service Centrum Verzekeringen Rabobank Nederland), het op tijd in dekking geven van nieuwe en bestaande risico’s. Het administreren van alle verzekeringshandelingen in Siebel en indien nodig het agenderen ervan.

september 2000- januari 2007
ABN AMRO N.V.
Functie: Commerciële ondersteuning binnendienst verzekeringen (leven en schade)
Werkzaamheden: maken van bedrijfspolis offertes, day in/day out verwerking van alle soorten mutaties op zowel leven- als schadegebied, controleren van de aangeboden mutaties, beheren van relaties naar aanleiding van jaarlijks onderhoudsformulier verzekeringen, maken van risicoanalyses voor zowel nieuwe als bestaande relaties, day in/day out verwerking van ingekomen post, fungeren als aanspreekpunt verzekeringen voor accountmanagers advieskantoren, analyseren en verwerken van klachten.

maart 1998- september 2000
ABN AMRO Verzekeringen B.V.
Functie: Acceptant brandverzekeringen
Werkzaamheden: accepteren brandrisico's, day in/day out verwerken van aangeboden polismutaties en offertes brandverzekeringen, controleren offertes en mutaties naaste collega's, fungeren als aanspreekpunt voor collega's van de sales organisatie ABN AMRO Bank NV, analyseren en verwerken van klachten.

1995-1998
DAS Rechtsbijstand (voorheen LAR)
Functie: acceptant en medewerker commerciële binnendienst
Werkzaamheden: accepteren van rechtsbijstandverzekeringen, day in/day out verwerking van offertes, nieuwe aanvragen en mutaties, controleren naaste collega's met betrekking tot bovenstaande, fungeren als aanspreekpunt Zürich verzekeringen, intermediair en relaties, support juridische zaken.

1993-1995
Zürich Verzekeringen
Functie: Medewerker autoschade
Werkzaamheden: nieuwe schades controleren op polisdekking en voorwaarden, day in/day out verwerken van telefonische en schriftelijke schademeldingen, aanvragen en verwerken expertise, fungeren als aanspreekpunt intermediair en relaties.

1988-1993
Kaagro B.V. (Nutricia)
Functie: Medewerker binnendienst verzekeringen
Werkzaamheden: beheren van de gehele ziektekostenportefeuille, het aanvragen en verwerken van individuele en collectieve offertes, administratieve verwerking met betrekking tot prolongatie en facturering, fungeren als aanspreekpunt collega’s en verzekerden met betrekking tot collectieve ziektekostencontracten, berekenen van fiscale bijtelling ziektekostenpremies voor de salarisadministratie.

Opleidingen

Opleidingen:
HBO Bedrijfskunde MER, Hanzehogeschool Groningen - Behaald in 2013
Studierichting: Riskmanagement en Privacy

MEAO (1985-1988) - Behaald 1988

WFT Diploma's
WFT Basis (PE+ Actueel 2015)
WFT Schade Particulier (PE+ Actueel 2015)
WFT Schade Zakelijk (PE+ Actueel 2015)
WFT Inkomen
WFT Vermogen

Meer over mij

Zo besteed ik mijn vrije tijd

Sporten

Werkgebied

  • Katwijk 100km
Talentcard®