
Personalia
- Leeftijd
- 72 jaar
Rijbewijs en talenkennis
Talen (spreken)
Talen (schrijven)
Rijbewijs
Dit ben ik
Mijn dromen en ambities
Motivatiebrief J.Kocsis
In de afgelopen jaren heb ik geleerd klantvriendelijk en resultaatgericht te werken, daar ik ruim 25 jaar in de Horeca heb gewerkt.
Heb 2 jaar in het restaurant van Holliday Inn als sommelier gewerkt.
Heb in vele takken van de Horeca gewerkt, zoals restaurants, pensions, hotels, café/bars, 20 jaar in een cocktailbar gewerkt en keukens, en verschillende evenementen verzorgd, o.a.
Politiebeurs in Driebergen, Efficiencybeurs in de RAI, Horecabeurs in de Ahoy en diverse cocktailparty’s voor Uitzendbureau Randstad.
Ook heb ik de magazijnen bij moeten houden voor de Food en Beverage.
Dus met deze achtergrond kan ik overal terecht waar service verleend kan/moet worden.
Ben dus klantgericht en heb snelle inzicht op de gast/klant die bij u moet wezen voor een boodschap of advies.
Ruime en grote drankenkennis, Horecadiploma en ook HACCP en Sociale Hygiëne.
En de VAKO gedaan.
Verder ben ik precies, flexibel, collegiaal en kan snel oplossingen vinden om problemen te voorkomen.
Eveneens ben ik graag onder de mensen/klanten en gasten om met kleine dingen te helpen en om eventueel signalen op te vangen over wensen en verzoeken.
Kan goed overzicht houden en snel inspringen bij bepaalde situaties
Tevens heb ik ook geen 08.00 tot 16.00 mentaliteit, ben ook bereid om weekenden te werken, ook 6 of 7 dagen.
Ben niet een van de jongste maar wel potig, sterk en vlot, geen rollator of wandelstok nodig.
Werk ook erg netjes, ben geen rommelmaker.
Heb altijd fysiek zwaar werk gehad en heb een goed uithoudingvermogen.
Graag licht ik dan ook mijn brief en mijn cv. in een persoonlijk gesprek aan u toe.
Mijn cv heb ik u reeds toegestuurd.
Met vriendelijke groet.
J.Kocsis
Spechtenkamp 6
3607KA Maarssen
06 290 57 693
Wat breng ik mee?
Zo omschrijven anderen mij
Klantvriendelijk, flexibel, zorgzaam, creatief, eerlijk, gezellig, accuraat, collegiaal, maar vooral een harde werker.
Kan ook een bewijs van goed gedrag overleggen.
Mijn huidige situatie
Werkervaring
Rest. Schep, Hoevelaken, coffeeshop en restaurantkelner, 3 jaar,
Roteserie Waterloo, Leusden, rest. kelner, 1 jaar
Pension Veld en Boszicht, Nunspeet. allround, receptie, restaurant, keuken. half jaar i.v.b. seizoenwerk.
Holliday Inn Utrecht, Sommelier, 2 jaar, Chef de Rang in restaurant, en 18 jaar cocktailar, shaken en ook grillwerkzaamheden.
Steenhouwerij Maarssen, 4 jaar, Profielzager en hakker en af n toe buitendienst.
Geitenbeek, Utrecht, Het plakken van stickers overal en ergens, ziekenhuizen, parkeergarages bewegwijzering.
Opleidingen
Fijnbankwerken, Utreht, Vakschool, 2 jaar.
Steenhouwerschool, Utrecht, 2 jaar
Horeca, Café en aanverwanten 2 jaar
VAKO cursus, Slijtersopleiding, 2 jaar
Computercursus WORD, Scheidegger, 8 lessen (2 uur per avond)
Computercursus EXEL , Broekhuizen, 3 dagen.
Vork en reachtruck bestuurder. HTC-opleidingen, Chris Schilperoord, 10 dagen
Meer over mij
Zo besteed ik mijn vrije tijd
Fotogafie, Edelsmeden, Wijnen, Kunst (zelf maken).
Werkgebied


