
Dit ben ik
Mijn dromen en ambities
Mijn naam is Emmy Morling en ik ben 33 jaar, getrouwd en heb een dochter van 11. Ik ben zeer enthousiast en vrolijk persoon. Altijd klaar voor een uitdaging en georganiseerd. Mijn motto is zoveel mogelijk uit het leven te halen zodat je alles kan terug geven en er van genieten.
Wat breng ik mee?
Zo omschrijven anderen mij
Hardwerkend
Georganiseerd
Flexible
Teamplayer
Leergierig
Mijn huidige situatie
Werkervaring
november 2014 - april 2015
Interim Shift Leader, Mainport by Inntel Hotels
Interim Shiftleader ben ik verantwoordelijk voor het goede verlopen van de dienst. Wanneer de Front Office Manager niet aanwezig is de verantwoordelijkheid nemen voor de afdeling Front Office. Tijdens de dienst verricht ik dezelfde werkzaamheden als die van een receptionist en zorg er voor dat alle werkzaamheden goed worden verricht. Ik verricht administratieve werkzaamheden, zoals het maken van correctie en het behandelen van klachten en andere administratieve werkzaamheden.
mei 2013 - november 2014
Receptioniste, Mainport by Inntel Hotels
Receptioniste ben ik verantwoordelijk voor het verwelkomen en het registreren van gasten in het hotel, om hun te informeren over de verschillende accommodaties en faciliteiten binnen het hotel.Bij het vertrek van de gast zorg ik voor een goede afhandeling van de gast en de verschillende vragen te beantwoorden die de gast nog zou mogen hebben.
Ik beantwoord en behandel verschillende gasten verzoeken, van tickets omboeken tot restaurant en theater boekingen. Bij de functie receptioniste hoort ook de telefoniste dients,waaronder het maken en annuleren van reserveringen en het verstrekken van informatie aan gasten. Receptioniste draait ook de night audit en doet administratieve werkzaamheden in de nacht.
april 2012 - maart 2013
Guest Service Officer, Steigenberger Kurhaus Hotel
Guest Services Officer ben ik verantwoordelijk voor het verwelkomen en het registreren van gasten in het hotel en voor het informeren van onze gasten over de verschillende accommodaties en faciliteiten binnen het hotel. Ik draag zorg voor een vloeiende afhandeling van vertrekkende gasten uit het hotel, door het voorbereiden en uitleggen van de uiteindelijke rekening.
Ik beantwoord en handel een breed scala van gasten verzoeken af, onder andere door telefoon
diensten, het maken en annuleren van reserveringen, night audit en het verstrekken van informatie aan gasten.
augustus 2011 - april 2012
Catering Medewerkster, via Randstad uitzendbureau
Verantwoordelijk voor de dagelijkse catering werkzaamheden. Vergader service, lunches voorbereiden, spoelkeuken en kassa draaien op verschillende catering locaties voor het cateringbedrijf Albron op locatie SDU, Europol en ISS.
oktober 2010 - augustus 2011
Catering Beheerder, Sodexo, 27 uur per week
Verantwoordelijk voor de dagelijkse lunches en koffie ronden in het pand en eventuele andere functies die mogen plaats vinden. Bestellingen en andere administratieve werkzaamheden zoals afsluiting kassa, dagelijks, wekelijkse afsluiting en maandelijkse afsluiting van de administratie.
mei 2010 - oktober 2011
Catering Medewerkster, Eurest, 15 uur per week
Verantwoordelijk voor de dagelijkse lunches en koffie ronden en het vervangen van de locatie verantwoordelijk tijdens vrije dagen, vakantie en ziekte.
maart 2007 - juni 2009
TNT, Zaterdagbesteller, 4 uur op zaterdag
Verantwoordelijk voor het voorbereiden en wegbrengen van post voor eigen wijken.
julie 2004 - maart 2007
Huismoeder thuis gebleven voor het verzorgen van mijn dochter
januari 2003 - juli 2004
Golden Tullip Hotel Inntel, Amsterdam Centrum, Reserverings Medewerkster 38 uur per week
Het verzorgen van business boekingen en het reserveringssysteem Utell. Het ondersteunen van toerisme- en groeps boekingen.
januari 2002 - juni 2002
“Stage” Moahouse Gatwick, Engeland Receptioniste, 6 maanden
Verzorgen van het in- en uitchecken van gasten en het regelen van transport naar en van het hotel naar Gatewick Airport.
juli 2001 - januari 2002
“Stage” Hilton, Amsterdam, Internationale Sales Afdeling, 6 maanden
Verzorgen van hotel- en conferentie boekingen van Nederlandse bedrijven in het buitenland.
Opleidingen
Opleiding:
Monderiaan College Horeca & Toerisme, te Den Haag, 1998 - 2002
Business Accountancy Food & Beverage Computer*
Business Economics Restaurant Practical English
Marketing Kitchen Practical Spanish
Hotel Organisation Hygiene (HACCP) Dutch
Human Resources Kitchen Theory
*Computers: Windows Excel, Windows Word, Windows Powerpoint, Fidelio, Opera, Micros, Vips F&B
Stedelijk College Zoetermeer - Locatie Emmaus Mavo, te Zoetermeer, 1994 -1998
Frans Economie Aardrijkskunde
Engels Wiskunde
Nederlands Natuurkunde
Meer over mij
Zo besteed ik mijn vrije tijd
Hardlopen/Lezen/Zingen
Werkgebied


