Personalia
- Leeftijd
- 64 jaar
Rijbewijs en talenkennis
Talen (spreken)
Talen (schrijven)
Rijbewijs
Dit ben ik
Mijn dromen en ambities
Vanuit mijn functie, Adviseur Verblijf en Veiligheid, ben ik sterk gefocust op voedselveiligheid, keukenhygiëne en brandveiligheid. Vanuit het aandachtspunt voedselveiligheid HACCP plannen ontwikkelt, opgesteld en geïmplementeerd binnen alle afdelingkeukens van Amstelring .
Daarnaast heb ik een quick scan veiligheid ontwikkeld en structureel afgenomen binnen de diverse locaties van Amstelring, resultaten besproken met de managers en verbeterplannen gemaakt.
Het ontwikkelen van een veiligheidskaart, gebaseerd op vijf domeinen heeft ervoor gezorgd dat veiligheid beter en hoger op de diverse agenda’s is gekomen.
Mijn plezier haal ik uit samenwerking, met als rode draad om samen beter te worden, en om teams binnen mijn aandachtsgebieden op een hoger niveau te krijgen.
Als uitdaging zie ik het, om in een andere werkomgeving, met mijn gedrevenheid en passie verbeteringen te bewerkstelligen op het gebied van verblijf en veiligheid
Wat breng ik mee?
Zo omschrijven anderen mij
integer - enthousiast - vasthoudend - pro actief - probleem oplossend
Mijn huidige situatie
Werkervaring
RELEVANTE WERKERVARING
2012 - 2015 Adviseur Verblijf en Veiligheid afdeling Control bij Amstelring.
2006 - 2012 Staffunctionaris Facilitair Bedrijf , Fontis/Osiragroep
2003- 2006 Assistent Manager Horeca en Service regio 1, Fontis
2000-2003 Afdelingshoofd Horeca en Service Wooncentrum De Klinker, Fontis
1978-2002 Diverse functies in de instellingskeukens
Vanaf mijn opleiding tot instellingskok heb ik o.a. de volgende functies
bekleed in diverse keukens : leerlingkok, 2e instellingskok, dieetkok,
zelfstandig werkend kok, 1e kok, Sous-chef, Chef kok, Hoofd Keuken
Opleidingen
OPLEIDING
2000 Certificaat deelname Facility Management
1993 Middenkader voedingsdienst
1992 Leidinggevend instellingskok
1984 Dieetkok
Training/cursussen
1994-2012 Willem Drees/Fontis/Osira verband
• Adviesvaardigheden
• Schriftelijk rapporteren bij NCOI
• Sociale Hygiëne via SVH
• Diverse workshops in het kader van MD traject
• Financiële budgettering
• Bedrijfs Hulp Verlener, herhaling ieder jaar
• Diverse computer cursussen
• Sociale vaardigheden en leidinggeven
• HACCP en hygiëne
• Klantgericht werken
Meer over mij
Zo besteed ik mijn vrije tijd
koken - lezen - reizen - voetbal