Personalia
- Leeftijd
- 58 jaar
Rijbewijs en talenkennis
Dit ben ik
Mijn dromen en ambities
Wanneer u een commercieel ingestelde persoonlijkheid zoekt met een groot empathisch vermogen ben ik voor u een uitermate geschikte partner. Na jaren lang in een uiterst commerciële en financiële omgeving mijn werkzaamheden te hebben verricht wil ik graag mijn kennis, vaardigheden en inzichten toepassen in een zorggerelateerd omgeving. Mijn ervaring is dat er in de zorg behoefte is aan meer commercieel denkenden. Met mijn gastvrije houding welke terugkomt in al mijn werkzaamheden, mijn inzichten op het gebied van de total cost of ownership en terugverdien tijden bij investeringen heb ik inmiddels diverse successen weten te boeken voor diverse zorginstellingen. Graag zou ik deze successen verder willen uitbouwen bij en voor mijn volgende opdrachtgever.
Wat breng ik mee?
Zo omschrijven anderen mij
Visie: Mensen bereiken en verder te helpen in de fase waarin ze zich bevinden.
Missie: Optimale gastvrijheidsbeleving, het overtreffen van verwachtingen, inbedden binnen organisaties.
Profiel:
HBO denk en werkniveau. Analytische en gestructureerde werkmethoden. Commercieel ingesteld met een sterk ontwikkeld cijfermatig inzicht. Management capaciteiten in combinatie met natuurlijk leiderschap en goed ontwikkeld empathisch vermogen, een echte people manager. Consequent, creatief, doortastend, evenwichtig, proactief, stressbestendig, sociaal en met de nodige zelfkritiek.
Mijn huidige situatie
Werkervaring
Projectleider facilitair Zorggroep Raalte
Doel: projectmatig optimaliseren van de facilitaire bedrijfsvoering binnen de nieuwe financiële kaders;
Projectleider/ Bedrijfsleider Stadsboerderij Rijssen (in opdracht van De Baalderborggroep)
Doel: opzetten van een commerciële onderneming met een financieel gezonde bedrijfsvoering waar jongeren met een mentale en/ of een fysieke beperking te samen met een team van horeca –en zorgprofessionals hun werkzaamheden verrichten;
Hoofd Services bij De Vogellanden, centrum voor revalidatie te Zwolle
Doel: sturing en leiding geven aan werkprocessen en het ontwikkelen van vernieuwende en verbeterende efficiency en kwaliteitsprocessen binnen de afdelingen: adaptatie, inkoop en magazijn, logistieke diensten, keuken/ restaurant, receptie, servicedesk en de technische dienst
Diverse horecafuncties waaronder die van hotelmanager.
Opleidingen
Consumptieve technieken, HBO;
Project management , Post HBO;
LEAN management, HBO;
Sociale hygiëne;
Leermeester.
Meer over mij
Zo besteed ik mijn vrije tijd
Sporten: Fitness, snooker, tennis, voetbal;
Koken en eten met familie en vrienden;
Lezen;
muziek;
Theater.