
Personalia
- Leeftijd
- 53 jaar
Rijbewijs en talenkennis
Wat breng ik mee?
Zo omschrijven anderen mij
Representatief
Enthousiast
Zelfstandig
Veelzijdig
Netjes
Mijn huidige situatie
Werkervaring
08-2009 – 10-2014 Cateringmanager (pt)
Albron Catering te Capelle a/d Ijsel
Actief meewerkend locatie-beheerder bij middelgroot bedrijf.
• Personeelsplanning
• Menuplanning
• Bestelprocedures
• contactpersoon op locatie
03-2004 – 03-2006 Restaurant Supervisor (ft)
Grand Winston Hotel te Rijswijk
Restaurant verantwoordelijke, hoofdzakelijk ontbijtsupervisie
• Actief meewerkend in het restaurant
• leerling begeleiding
• inwerken personeel
03-2002 – 03-2004 Wijnadviseur (ft)
VEN ( Sligro) Horeca-Groothandel te Den Haag
Verkoop en presentatie van en op de wijnafdeling
• Winkelpresentatie
• wijnadvies naar restaurants toe
• Meewerken bij proeverijen
01-2002 - 01-2004 Ambulant restaurantmedewerker
Restaurant Les Ombrelles & restaurant de Engel Rotterdam
02-2000 - 05-2002 Catering medewerker c
SAB Catering te Delft
12-1997 – 12-1999 1e medewerker restaurant & banqueting
WTC Horeca te Rotterdam
10-1992 – 09-1995 Restaurant gastvrouw
Greenpark Hotel te Den Haag
Opleidingen
2012 – 2013 OCC C ( catering management)
NCOI / St,opleiding contract catering, De Meern
1995 SVH- Food&Beverage-management
SVH, Nieuwegein
1993 – 1994 Restaurant Gastheer/gastvrouw gevorderd
SVH, Den Haag
1989 – 1992 MBO International Hostess
Euro College, Rotterdam
1985 – 1989 Bahurim Mavo
Brielle
Cursussen
2011 – 2012 Consumentgericht Cateren
NCOI
2000 – 2001 Cateringmedewerker OCC B
St.opleiding contract catering
Meer over mij
Zo besteed ik mijn vrije tijd
Uitgebreid kokkerellen
vakkennis bijhouden ( proeverijen. workshops volgen, etc)
Paardensport
Reizen
Gezin
Werkgebied


