
Personalia
- Leeftijd
- 69 jaar
Rijbewijs en talenkennis
Dit ben ik
Mijn dromen en ambities
ik ben een gedreven people en kwaliteitsmanager die graag het beste uit mensen en keukens haalt. De maaltijd is een belangrijk moment van de dag en degeen die daar verantwoordelijk voor is moet het beste in zichzelf omhoog halen. Ik heb dat al vaak bij mensen kunnen bewerkstelligen. Daarnaast dienen kwaliteit en (kost)prijs met elkaar in evenwicht te zijn. Te vaak is dit niet zo en hier kan ik veel in betekenen. De zorgwereld is in beweging en ik meen te mogen zeggen dat ik die bewegingen van A tot Z meen te kennen. Kortom, verkeert uw keuken in zwaar weer, dan ben ik uw man
Wat breng ik mee?
Zo omschrijven anderen mij
Recht door zee, zie snel verbanden, flexibel en doelgericht. Daarnaast ben ik een teambuilder en een People manager. en een stevige onderhandelaar bij inkoop van food en non-food. Ik bezit een ruim netwerk wat veel voordeel kan opleveren
Mijn huidige situatie
Werkervaring
Ruim 40 jaar ervaring in het leiden, organiseren en reorganiseren van professionele instellingskeukens, cateringbedrijven en horeca binnen ziekenhuis of verzorgingshuis
Opleidingen
zie CV
Meer over mij
Zo besteed ik mijn vrije tijd
Koken, culinaire en culturele reizen, zeevissen.
Werkgebied


