
Personalia
- Leeftijd
- 34 jaar
Rijbewijs en talenkennis
Dit ben ik
Mijn dromen en ambities
Recent te horen gekregen dat de ontwikkeling van een nieuw te realiseren luxueus boetiek hotel-restaurantproject in het najaar 2015 definitief zal eindigen (volledig stoppen van het project). Om die reden ben ik nu al op zoek naar een nieuwe functie waarin ik een positieve bijdrage kan leveren.
Binnen deze functie ben ik opzoek naar uitdaging, loyaliteit, resultaatgerichtheid, organiseren, werken in een klein dynamisch team, behalen van doelstellingen (korte en lange termijn), positief ontwikkelen van mijn competenties, maar met name plezier.
Wat breng ik mee?
Zo omschrijven anderen mij
Spontaan, sociaal, gastvrij, gemotiveerd, altijd op zoek naar uitdagingen, enthousiast, team player, creatief, out of the box, nauwkeurig, gedisciplineerd, kwaliteit en service gericht, communicatief sterk, betrouwbaar.
Mijn huidige situatie
Werkervaring
november 2014 – heden Horeca development
Assistent van de voormalig hoofdexploitant, onderdeel van de algehele ontwikkeling van een luxueus boetiek hotel-restaurant in het historische stadscentrum van Brielle (voorheen het oude kantongerecht). Research & development, concepting, marketing-PR, finance.
november 2012 – april 2014 Restaurant La ENOTECA – Lou Borrani, Rotterdam
Gastheerschap en geven van wijn- spijs combinatieadvies. Het regelmatig organiseren van wijnproeverijen. Het initiëren en uitvoeren van managementtaken. Verantwoordelijk voor het implementeren van de gehele marketingstrategie. Wijncursussen SWEN 1 en 2 genoten, afgerond zonder certificaat.
april 2011 – oktober 2012 Restaurant La ENOTECA, Rotterdam
Verlengde afstudeerstage, bestaande uit een half jaar durende stage tot gastheer en het schrijven van een afstudeerscriptie met als onderwerp het verbeteren van de toestroom van gasten door middel van het verhogen van de service en kwaliteitsbeleving.
juli 2006 – maart 2011 Eterij ’t Klavertje vier, Hekelingen
Bedienende functie. Van de spoelkeuken naar chef de partie naar uiteindelijk het gastheerschap, met daarbij de bijbehorende operationele en management gerelateerde functies. Tevens managementstage afgerond (augustus 2009 – mei 2010). Tijdens deze managementstage: medeverantwoordelijk voor het inkoop- en verkoopmanagement. Leidinggeven aan het bedienend personeel. Opzetten van een ondernemingsplan voor een horecaonderneming.
mei 2009 – augustus 2009 Hotel La Meduse, Santorini
Operationele stage. Verantwoordelijk voor de food & beverage afdeling.
2008 – 2009 Score, Spijkenisse
Parttime verkoopmedewerker. Adviseren van klanten, verwerken van online bestellingen en winkelinrichting.
2006 Assurantiekantoor Precies Advies, Alphen ad Rijn
Marketingopdracht bestaande uit het ontwerpen en verzorgen van reclamemateriaal en aftersales activiteiten.
Opleidingen
2008 – 2012 HBO opleiding Hotel- en eventmanagement aan Hogeschool TIO te Rotterdam. Bachelor behaald in oktober 2012 (In bezit van HCCP).
2003 – 2008 HAVO, Christelijke scholengemeente Penta college Angelus Merula te Spijkenisse. Diploma behaald in 2008. Examenvakken: Nederlands, Engels, Duits, geschiedenis, economie, management en organisatie.
2002 Typecursus aan Instituut Pica te Zoetermeer. Diploma behaald in juni 2002.
Meer over mij
Zo besteed ik mijn vrije tijd
Reizen intercontinentaal. Alle soorten muziek en bezoek concerten. Gastronomie. Financiële markten. Sport: actief wintersporten, watersporten, fitnessen en basketbal.
Werkgebied


