
Wat breng ik mee?
Zo omschrijven anderen mij
Zelfstandig, flexibel, betrouwbaar, eerlijk, sociaal, kwaliteitsgericht, gastgericht, communicatief vaardig, commercieel, plannen, organisatorisch, leidinggeven, motiveren/stimuleren, enthousiast.
Mijn huidige situatie
Werkervaring
07/15 – 10/15 Medewerker bediening Brasserie Het Nieuwe Jachthuis
Werkzaamheden: Bediening in a la carte Restaurant met groot terras.
01/14 – 04/15 Bedrijfsleider Edison Roadhouse Apeldoorn.
"American Bar & Grill” in Apeldoorn www.edisonroadhouse.nl
Vanaf januari 2014 bezig geweest met het opstarten en realiseren van het restaurant
dat uiteindelijk op 27 juni 2014 geopend is. Personeelsmanagement: coördineren en leiding geven aan ca. 20 medewerkers. Trainen personeel. Coachen keuken en bediening..Onderhandelen met leveranciers en gasten. Budget verantwoordelijk.
03/94 – 01/14 Directeur Hotel Restaurant de Smittenberg te Beekbergen
Eigenaar van een hotel met 24 kamers, restaurant met 140 zitplaatsen en 2 vergaderzalen. www.desmittenberg.nl
Werkzaamheden: Eind verantwoordelijke over alle dienstverlening binnen het hotel zoals receptie, huishouding, roomservice, reserveringen, verkoop, inkoop en waarborgen van de kwaliteit van de dienstverlening
Personeelsmanagement: coördineren en leiding geven aan 20 medewerkers
Verantwoordelijk voor de hoteladministratie, financiële administratie, onderhandelen met leveranciers of grote klanten. Budget verantwoordelijk.
Gasten van lokale toeristische informatie voorzien, excursies en transport verzorgen.
Opleidingen
Middelbare Hotelschool Apeldoorn Dilpoma
Slijters Diploma
Leermeester Diploma
Meer over mij
Zo besteed ik mijn vrije tijd
Moutainbike, Squash, Tennis en sport school (work-out)
Werkgebied


