Wordpress en SEO

Online cursus Wordpress en SEO

Deze online training laat je zien hoe je ervoor kunt zorgen dat je Wordpress website in de top 10 resultaten van Google komt en blijft. Deze cursus is bedoeld voor iedereen die een Wordpress site heeft en deze wil optimaliseren voor Google.

Uw website ranking in Google kan worden gewijzigd als gevolg van veranderingen in de algoritmen van zoekmachines zoals de recente Google Pinguïn en Google Panda updates. Deze veranderingen worden niet altijd door Google aangekondigd, Je weet bijna nooit wanneer het zal gebeuren.

Er zijn twee belangrijke zaken die je scherp voor ogen moet houden wanneer het gaat om het genereren van meer verkeer via zoekmachines.

  1. Allereerst is er on-page optimalisatie, wat in feite betekent hoe u uw website zoekmachine vriendelijker kunt maken, zodat bezoekers precies weten waar het op uw website over gaat. 
  2. Ten tweede is er off-page optimalisatie, waarbij het vooral gaat over sociale backlinksen links van en naar sites met een hoge belangrijkheid. 

Deze 8-delige video cursus is bedoeld om te laten zien hoe u er voor kunt zorgen dat uw website in de top 10 van de zoekresultaten van Google blijft en is vooral bedoeld voor iedereen die een Wordpress site heeft en deze wil optimaliseren voor Google.