Gezichtsverzorging

Online cursus Gezichtsverzorging

Wat moet je eigenlijk allemaal weten over gezichtsverzorging als je verkoopmedewerker bent in een drogisterij of speciaalzaak? In deze online cursus leer je in korte tijd de belangrijkste wetenswaardigheden die je kunt gebruiken voor een deskundig en zelfverzekerd advies. Ook als je behoefte hebt om de hoofdzaken nog eens goed op een rijtje te zetten dan is deze training precies wat je zoekt!

Wat moet je allemaal weten over gezichtsverzorging als je verkoopmedewerker bent in een drogisterij of speciaalzaak? In deze online cursus leer je in korte tijd de belangrijkste wetenswaardigheden die je kunt gebruiken voor een deskundig en zelfverzekerd advies. 

Doel van de cursus

In de online cursus 'Gezichtsverzorging' leer je meer over de huid in het algemeen en de verzorging van de diverse huidtypen in het bijzonder. 

Wat kan of ken je na de cursus

  • Kennis van diverse huidtypen
  • Kennis van diverse methoden voor reiniging van de huid, in het bijzonder rond de ogen en de mond
  • Kennis van huidproblemen als acné

Duur en studiebelasting

De cursus 'Gezichtsverzorging' duurt ongeveer 1 uur. Wil je het maximale rendement uit je training halen, gebruik dan de downloads bij de cursus. De totale studiebelasting bedraagt 2 uur.

Doelgroep en vooropleiding

Deze cursus is geschikt voor verkoopmedewerkers in de drogisterij en speciaalzaken voor cosmetica en gezichtsverzorging. Ook ideaal als opfriscursus. Advies vooropleiding: MBO2

Vaardigheden

Als je deze cursus wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Vakdeskundigheid toepassen, Materialen en middelen inzetten, Op de behoeften en verwachtingen van de 'klant' richten, Instructies en procedures opvolgen.

Lesmaterialen

De cursus 'Gezichtsverzorging' bestaat uit: VideoCollege, E-Book, Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP), Samenvatting, Huidtypentabel, Aanbevolen aanpak, Handleiding reiniging, Kenmerken huid per leeftijdscategorie.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal. Aan het einde van de cursus is er een eindtoets. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 1 module.

Toetsing

De online cursus 'Gezichtsverzorging' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!