Hoe krijg ik meer discipline?

Online cursus Hoe krijg ik meer discipline?

Zelfdiscipline is het geheime ingrediënt voor succes. Motivatie drijft je, maar alleen discipline kan je op de been houden, ervoor zorgen dat je hard blijft werken aan je doel, zelfs als er ontelbare obstakels op je weg zijn. Met deze cursus leer je de kunst van discipline.

Zelfdiscipline is het geheime ingrediënt voor succes. Motivatie drijft je, maar alleen discipline kan je op de been houden, ervoor zorgen dat je hard blijft werken aan je doel, zelfs als er ontelbare obstakels op je weg zijn. Het hebben van grote zelfdiscipline voorkomt dat je roekeloos wordt en verwijdert alle impulsen van je gedachten en acties. Wat je in staat stelt om snel en efficiënt beslissingen te nemen.

Doel van de cursus

Deze 8-delige videocursus leert je hoe je de kunst van discipline kunt beheersen om succes te bereiken. Je leert strategieën om zelfdiscipline in je eigen leven te implementeren en te genieten van de beloningen.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Breng je productiviteit naar een hoger niveau
  • Neem de Kracht van Discipline op in je dagelijkse leven
  • Word de beste uitvoerder in je persoonlijke en professionele leven
  • Voltooi zoveel meer dan je ooit voor mogelijk had gehouden
  • Ervaar exponentiële groei in je karakterwaarden
  • Behaal al jouw dromen zo snel mogelijk

Duur en studiebelasting

De cursus 'Hoe krijg ik meer discipline?' duurt ongeveer 5 uur. Wil je het maximale rendement uit je e-learning halen, gebruik dan de downloads en het oefenmateriaal bij de cursus. De totale studiebelasting bedraagt 9 uur.

Doelgroep en vooropleiding

Deze online cursus is geschikt voor managers, leidinggevenden, teamleiders, projectteamleden, beleidsmakers en werkgevers. Deze online cursus is geschikt voor iedereen die graag meer wil leren over het verkrijgen van meer discipline. Advies vooropleiding: mbo-niveau-2.

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden: Toepassen van strategieën voor meer zelfdiscipline, Doorzetten, Meer genieten van beloningen.

Lesmaterialen

De cursus 'Hoe krijg ik meer discipline?' bestaat uit: VideoCollege, E-Book, Instructie werken met 'Denkhoeden', Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP), Instructie werken met 'Morfologische Matrix', Leerjournaal, Samenvatting, Aanbevolen aanpak. Aanvullend lesmateriaal: E-book Brainstormen op het werk. Let op: Dit is een Engelstalige cursus met Nederlandse ondertiteling.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal. Aan het einde van de cursus is er een eindtoets. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 8 modules. 

Toetsing

De cursus 'Hoe krijg ik meer discipline?' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!