Bouw een killer groeistrategie

Bouw een killer groeistrategie

Leer van Belsimpel, Helloprint en Picnic hoe je het gas erop houdt. 
Ontdek hoe groeigoeroes als Verne Harnisgh en Reid Hoffman hun scaleupmethodes ontwikkelden en hoe je die op je eigen bedrijf toepast.

Hard groeien, snel schalen: het vraagt om een robuuste groeistrategie. Deze gids biedt daarvoor praktisch toepasbare inzichten en leert je over de nieuwste tools en methodes. Lees hoe groeigoeroes als Verne Harnish en LinkedIn-oprichter Reid Hoffman hun scaleupmethodes ontwikkelden en hoe je die op je eigen bedrijf toepast. Laat je inspireren door de learnings van Belsimpel, Picnic, Helloprint en andere succesvolle scaleups. Sprout laat samen met de groeiexperts van EYnovation, nlgroeit, GoFastForward en Erasmus Centre for Entrepreneurship in Bouw een Killer Groeistrategie zien hoe je het wilde beest temt dat groei heet. 

Inclusief voorwoord van Michiel Muller (oprichter Picnic).

Recencies:

‘Sprout stelt de belangrijkste voorwaarden om te groeien op scherp.’ – Elske Doets, Zakenvrouw van het Jaar 2017 

‘Een rijke set aan modellen om jouw strategie tegen het licht te houden.’ – Mark Vernooij, Founder THNK School of Creative Leadership

Over de auteurs:

Team Sprout en Alex van der Hulst  - Startups, scaleups en vooruit - de incidentele f*ckups, ze staan allemaal op de radar van Sprout, het ondernemersplatform dat de verhalen achter succesvolle ondernemers vertelt en de lessen van hun mislukkingen deelt. Omdat Sprout gelooft dat vernieuwende ondernemers zorgen voor een betere wereld willen we ze daarbij helpen, met kennis, inspiratie en een netwerk van gelijkgestemde, ambitieuze groeiondernemers.