Geluk in de pocket

Geluk in de pocket

Geluk in de pocket is geen rozegekleurd verhaal over geluk. Het is een wake-upcall om je eigen geluk te ontwikkelen, in het leven zoals dat zich aandient: vol teleurstellingen en afwijzingen, keihard en onvoorspelbaar.

Heb je het gevoel dat je geleefd wordt door de waan van de dag? Gebruik je excuses om je keuzes goed te praten? Heb je het idee dat je toekomst je door de vingers glipt? Weet je nauwelijks waar je over drie jaar wilt staan? Zijn er meer van dit soort vragen die een gevoel van onbehagen bij je oproepen? Dan is de kans groot dat je op dit moment minder gelukkig bent dan je zou willen zijn. Dit boek brengt daar verandering in! 

Geluk in de pocket is geen rozegekleurd verhaal over geluk. Het is een wake-upcall om je eigen geluk te ontwikkelen, in het leven zoals dat zich aandient: vol teleurstellingen en afwijzingen, keihard en onvoorspelbaar. Pep Degens daagt je uit om het heft in eigen hand te nemen. Hoe? Door meedogenloos de verantwoordelijkheid te nemen voor je gedrag, zodat je meer grip krijgt op je eigen leven. Werken aan je eigen geluk is namelijk niet moeilijk, maar je moet het wel doen. 

Dit boek staat vol technieken die je begeleiden op je weg naar geluk: geluk in de pocket!

Over de Auteur

Pep Degens (1964) zit twintig jaar in het trainersvak. In zijn ZEKERtraining en workshops trainde hij duizenden mensen in persoonlijk geluk.

Competenties:

Geluk; verantwoordelijkheid; Pep Degens