Help, mijn team doet het niet!

Help, mijn team doet het niet!

Help, mijn team doet het niet! legt je uit wat je zelf kunt doen als leidinggevende om meer uit je team te halen. Een boek met nieuwe inzichten en oefeningen om er gelijk praktisch mee aan de slag te gaan.

Wil jij als leidinggevende beter begrijpen waarom je medewerkers soms bepaald gedrag vertonen?
Ben je ook benieuwd naar hoe je met minder moeite meer uit je team kunt halen?
Heb jij ook wel eens het gevoel dat sommige medewerkers niet willen luisteren, wat je ook probeert?
Ben je op zoek naar een manier om jouw kwaliteiten als leidinggevende verder te verbeteren?

Als het antwoord op één van deze vragen ‘ja’ is, dan is dit boek voor jou geschreven. De opzet is eenvoudig: haal je nog niet de resultaten met je team die je wilt?

Dan is er:
– iets dat je nog niet weet;
– iets dat je nog niet ziet;
– iets dat je nog niet doet.

Aan de hand van de drie stappen van de TAP-methode® krijg je in dit boek een oplossing voor alle drie deze problemen.

Help, mijn team doet het niet! legt je, anders dan de titel misschien doet vermoeden, vooral uit wat je zelf kunt doen als leidinggevende om meer uit je team te halen. Een boek met nieuwe inzichten en oefeningen om er gelijk praktisch mee aan de slag te gaan.

Over de auteur

Eelko Vooijs is coach en trainer en daarnaast eigenaar van Eviont. Hij begeleidde de afgelopen jaren veel leidinggevenden en teams door middel van coaching en training om meer uit het team te halen, en besloot zijn belangrijkste ervaringen beschikbaar te maken in dit boek. In het verleden werkte Vooijs zelf als (project)manager binnen grote overheidsorganisaties en als organisatie-adviseur.