Thuiswerken

Online cursus Thuiswerken

Leer wat je kunt doen om van thuiswerken een succes te maken. In deze uitgebreide cursus leer je alles wat bij thuiswerken komt kijken, zoals een goede werkhouding, time management, gemotiveerd blijven en productiviteit.

Steeds meer mensen gaan thuiswerken. Soms omdat het moet door omstandigheden (coronavirus, gebroken been, griep) of omdat zij gewoon geen zin hebben in files en in  kostbare reistijd. In deze online cursus leer je van thuiswerken een succes te maken.

Doel van de cursus

Leer wat je kunt doen om van thuiswerken een succes te maken. 

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Goede werkhouding aannemen om RSI-, nek-, rug- en schouderklachten te voorkomen
  • Doelen definiëren om productief te zijn
  • Anderen managen vanuit huis
  • Ontwikkelen van ondernemersmentaliteit
  • Omgaan met isolement
  • Gemotiveerd blijven
  • Multitasken
  • Inrichten van je werkplek
  • Toepassen tips om productief te blijven 

Duur en studiebelasting

De cursus 'Thuiswerken' duurt ongeveer 9 uur. Wil je het maximale rendement uit je e-learning halen, gebruik dan de downloads en het oefenmateriaal bij de cursus. De totale studiebelasting bedraagt 11 uur.

Doelgroep en vooropleiding

Deze online cursus is geschikt voor managers, leidinggevenden, teamleiders, projectteamleden, beleidsmakers en werkgevers. Deze cursus is bedoeld voor iedereen die meer wil leren over het onderwerp 'Thuiswerken'. Advies vooropleiding: mbo-niveau-2.

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden: Samenwerken en overleggen, Formuleren en rapporteren, Vakdeskundigheid toepassen, Analyseren, Creëren en innoveren, Leren.

Lesmaterialen

De cursus 'Thuiswerken' bestaat uit: VideoCollege, E-Book, Instructie werken met 'Denkhoeden', Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP), Instructie werken met 'Morfologische Matrix', Leerjournaal, Samenvatting, Aanbevolen aanpak. Aanvullend lesmateriaal: E-book Brainstormen op het werk. Let op: Dit is een Engelstalige cursus met Nederlandse ondertiteling.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal. Aan het einde van de cursus is er een eindtoets. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 4 modules. 

Toetsing

De cursus 'Thuiswerken' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!