Koopovereenkomst

Online cursus Koopovereenkomst

Wat zijn de rechten van een koper en verkoper bij een transactie? In de online cursus 'Koopovereenkomst' leer je er alles over. Die extra kennis over koopovereenkomsten kan een hoop gedoe (en geld) schelen. 

Wat zijn de rechten van een koper en verkoper bij een transactie? In de online cursus 'Koopovereenkomst' leer je er alles over. Die extra kennis over koopovereenkomsten kan een hoop gedoe (en geld) schelen. 

Doel van de cursus

De online cursus 'Koopovereenkomst' geeft brede uitleg over de wederzijdse rechten en plichten binnen de relatie tussen koper en verkoper. 

Wat kan of ken je na de cursus

  • Kennis van de wederzijdse rechten en plichten bij het aangaan van een transactie
  • Kennis van begrippen als kwaliteitseisen, leveringsafspraken, gedraglijn bij wanbetaling, opschortingsrecht, Algemene voorwaarden koopovereenkomst
  • Kennis van diverse koopvormen (huurkoop, koop op afstand, koop op afbetaling)

Duur en studiebelasting

De e-learning 'Koopovereenkomst' duurt ongeveer 1 uur. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. De totale studiebelasting bedraagt 2 uur.

Doelgroep en vooropleiding

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die vanuit zijn of haar professie te maken heeft met het verkopen van producten en/of diensten. Advies vooropleiding: MBO2

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Formuleren en rapporteren, Op de behoeften en verwachtingen van de klant richten, Instructies en procedures opvolgen, Ondernemend en commercieel handelen.

Lesmaterialen

De cursus 'Koopovereenkomst' bestaat uit: VideoCollege, E-Book, Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP), Zwarte en grijze lijst, Praktijkopdrachten, Leerjournaal, Stappenplan koopovereenkomst, Samenvatting, Aanbevolen aanpak.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal. Aan het einde van de cursus is er een eindtoets. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 1 module.

Toetsing

De online cursus 'Koopovereenkomst' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat 

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!