Hoe lever ik een maximale werkprestatie

Online cursus Hoe lever ik een maximale werkprestatie

Hoe meer je gedaan krijgt op je werk, hoe meer succes je zal boeken. Ontdek in deze cursus hoe deskundige adviezen jou kunnen helpen het beste uit jezelf te halen.

Hoe meer je gedaan krijgt op je werk, hoe meer succes je zal boeken. Heb je een eigen zaak, dan komt dit neer op meer omzet. Werk je in loondienst, dan zet een hogere productiviteit je in een goed daglicht. Je zal een goede indruk maken op je managers en zal als eerste overwogen worden voor promotie. Zelfs op basisniveau zal een verdrievoudigde productiviteit voor drie keer meer harmonie in je leven zorgen. Dit geldt voor zowel je thuis- als werksituatie. Een gebrek aan  productiviteit thuis kan leiden tot stress, discussies en ontevredenheid. Met meer productiviteit wordt het hele gezin gelukkiger en zullen de relaties verbeteren. Daarnaast heb je meer vrije tijd om van te genieten. Wie wil dat nu niet?

Doel van de cursus

Deze cursus behandelt onder meer de onderwerpen: De juiste omgeving Creëren, een productieve mentaliteit ontwikkelen, time management strategieën, delegeren en thuis je productiviteit verhogen.

Ben je er klaar voor deze voordelen voor jezelf te beleven? Ga dan door en ontdek hoe deskundige adviezen jou kunnen helpen het beste uit jezelf te halen.

Wat kan of ken je na de cursus

  • Hoe meer je gedaan krijgt op je werk
  • Hoe meer succes je zal boeken 
  • Deskundige adviezen jou kunnen helpen het beste uit jezelf te halen.

Duur en studiebelasting

De cursus 'Hoe lever ik een maximale werkprestatie' duurt ongeveer 7 uur. Wil je het maximale rendement uit je e-learning halen, gebruik dan de downloads en het oefenmateriaal bij de cursus. De totale studiebelasting bedraagt 9 uur.

Doelgroep en vooropleiding

Deze online cursus is geschikt voor managers, leidinggevenden, teamleiders, projectteamleden, beleidsmakers en werkgevers. Deze cursus is bedoeld voor iedereen die zijn/haar werkprestaties en productiviteit wil verbeteren. Advies vooropleiding: MBO+.

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden: Samenwerken en overleggen, Formuleren en rapporteren, Vakdeskundigheid toepassen, Analyseren, Onderzoeken, Creëren en innoveren, Leren.

Lesmaterialen

De cursus 'Hoe lever ik een maximale werkprestatie' bestaat uit: VideoCollege, E-Book, Instructie werken met 'Denkhoeden', Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP), Instructie werken met 'Morfologische Matrix', Leerjournaal, Samenvatting, Aanbevolen aanpak. Aanvullend lesmateriaal: E-book Brainstormen op het werk.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal. Aan het einde van de cursus is er een eindtoets. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 3 modules. 

Toetsing

De cursus Hoe lever ik een maximale werkprestatie' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!