Microsoft Office 365 Basis

Online cursus Microsoft Office 365 Basis

De online omgeving van Microsoft 365 in combinatie met SharePoint en Teams is in veel organisaties niet meer weg te denken. In deze online cursus leer je werken met het pakket. Zo leer je gestructureerd werken met alle applicaties. Door de basis goed te snappen, vergroot je je productiviteit en effectiviteit van samenwerken! 

Microsoft 365 is in veel organisaties onmisbaar. Met deze omgeving beschikken gebruikers over alle mogelijke functionaliteiten die Microsoft voor een professionele omgeving te bieden heeft.

Het werken in de ‘cloud’ (online werken) krijgt met Microsoft 365 en SharePoint een concrete invulling. Om de overstap naar het werken in de ‘cloud’ te vergemakkelijken hebben wij deze e-learning voor je opgesteld.

Deze cursus vergroot je algemene inzetbaarheid en jouw zelfbeeld. De cursus verbetert innovatieve- en analytische vaardigheden. Hiermee richt de cursus zich op jouw carriere en/of het professionaliseren van je werkzaamheden. De cursus is geschikt voor ondernemers, mensen die een carrièreswitch wensen, mensen die professionele ambities hebben, professioneel werkzaam zijn binnen het thema. 

Doel van de cursus

De online omgeving van Microsoft 365 in combinatie met SharePoint en Teams is in veel organisaties niet meer weg te denken. In deze online cursus leer je werken met het pakket. Zo leer je gestructureerd werken met alle applicaties. Door de basis goed te snappen, vergroot je je  productiviteit en effectiviteit van samenwerken! 

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Inloggen op Microsoft 365.
  • Je bent bekend met de meest voorkomende termen van Microsoft 365.
  • Je hebt Outlook Online én je OneDrive leren gebruiken.
  • Je bent bekend met de beginselen van Word online.
  • Je bent bekend met SharePoint en in staat basishandelingen uit te voeren.

Duur en studiebelasting

De cursus 'Microsoft 365 Basis' duurt ongeveer 12 uur. Wil je het maximale rendement uit je e-learning halen, gebruik dan de downloads en het oefenmateriaal bij de cursus. De totale studiebelasting bedraagt 17 uur.

Doelgroep en vooropleiding

Deze online cursus is geschikt voor particulieren, financieel managers, leidinggevenden, teamleiders, projectteamleden, financieel medewerkers en werkgevers. Advies vooropleiding: MBO.

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden: analytisch vermogen, duidelijke doelen stellen, bijstellen van plannen en doelstellingen, tijd indelen, prioriteiten stellen, voortgang evalueren, Informatie verwerken.

Lesmaterialen

De cursus Microsoft 365 Basis bestaat uit: online instructie, video-ondersteuning, tools voor sneltoetsen, samenvatting en aanbevolen aanpak. Aanvullend lesmateriaal: praktijkopdrachten, verrijkingsopdrachten en een hard-copy workshopreader.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal. Aan het einde van elke module is er een eindtoets. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 5 modules. 

Toetsing

De cursus 'Microsoft 365 Basis' wordt aan het eind van elke module afgesloten met een eindtoets. De eindtoetsen bestaan uit diverse meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!