Microsoft Word Expert

Online cursus Microsoft Word Expert

In de online training 'Microsoft Word Expert' leer je alle functies van Word goed kennen waardoor je productiever wordt in het gebruik van het programma. 

Vrijwel iedereen kent Microsoft Word. Heel veel mensen werken regelmatig of zelfs dagelijks met dit succesvolle programma. Het is al jaar en dag de meest gebruikte tekstverwerker wereldwijd. Om veel productiever te zijn met het programma bieden wij de training Microsoft Office Word Expert aan. Je leert werken met alle functionaliteiten uit het programma.  

De cursus vergroot je algemene inzetbaarheid en jouw zelfbeeld. Het verbetert innovatieve- en analytische vaardigheden. Hiermee richt de cursus zich op jouw carriere en/of het professionaliseren van je werkzaamheden. Het is geschikt voor ondernemers, mensen die een carrièreswitch wensen en mensen die professionele ambities hebben. 

Let op: Om deze cursus optimaal te kunnen volgen, dien je zelf te beschikken over de juiste software.

Doel van de cursus

In de online training 'Microsoft Word Expert' leer je alle functies van Word goed kennen waardoor je productiever wordt in het gebruik van het programma. 

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Stijlen aanpassen
  • Spellingscontrole en autocorrectie
  • Grafieken toevoegen
  • SmartArt toepassen
  • Afdruk samenvoegen

Duur en studiebelasting

De cursus 'Word Expert' duurt ongeveer 14 uur. Wil je het maximale rendement uit je e-learning halen, gebruik dan de downloads en het oefenmateriaal bij de cursus. De totale studiebelasting bedraagt 17 uur.

Doelgroep en vooropleiding

Deze online cursus is geschikt voor particulieren, perfect geschikt voor als je werkt met Microsoft Word, maar het gevoel hebt dat het efficiënter kan. Advies vooropleiding: MBO.

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden: analyseren, duidelijke doelen stellen, bijstellen van plannen en doelstellingen, tijd indelen, prioriteiten stellen, voortgang evalueren, informatie verwerken.

Lesmaterialen

De cursus 'Microsoft Word Expert' bestaat uit: Online instructie, Video-ondersteuning, E-book, Tools voor sneltoetsen, Samenvatting en Aanbevolen aanpak. Aanvullend lesmateriaal: Praktijkopdrachten, Verrijkingsopdrachten en een Hard-copy workshopreader.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal. Aan het einde van elke module is er een eindtoets. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 5 modules. 

Toetsing

De cursus 'Microsoft Word Expert' wordt aan het eind van elke module afgesloten met een eindtoets. De eindtoetsen bestaan uit diverse meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Omgang met details
Schriftelijke vaardigheid