Berliner balanced scorecard

Online cursus Berliner Balanced Scorecard in de praktijk

Berliner Balanced Scorecard in de praktijk | Een boeiende en praktische onlinecursus inclusief onbeperkt toegang tot aanvullend lesmateriaal uit onze leerbibliotheek met audioboeken, E-books, scans, kranten en meer.

Hoeveel is je medewerker waard? En hoe nuttig kan het zijn als je de waarde van je medewerker ook nog anders kunt uitdrukken dan in aantallen euro's? Als je werkelijk nieuwsgierig bent naar een uitgebalanceerde inschatting van wat jouw personeel voor je klanten, je bedrijfsvoering en voor de ontwikkeling van je onderneming betekent, dan heb je met deze online cursus precies de goede informatie in handen.

Doel van de cursus

In de online cursus 'Berliner Balanced Scorecard in de praktijk' leer je hoe je realistisch kunt inschatten wat jouw medewerkers waard zijn voor je klanten, bedrijfsvoering en de ontwikkeling van je bedrijf. 

Wat kan of ken je na de cursus?

  • Kennis van de oornaamste aspecten van Employee Profit Contribution (EPC)
  • Kennis van begrippen als Activity-Based Costing (ABC) en Employee Cash Flow (ECF)
  • Personeelsleden naar waarde schatten

Duur en studiebelasting

De e-learning 'Berliner Balanced Scorecard in de praktijk' duurt ongeveer 6 uur . Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. De totale studiebelasting bedraagt 8 uur.

Doelgroep en vooropleiding 

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die serieus geïnteresseerd is in een betrouwbare inschatting van wat zijn of haar personeel waard is. Advies vooropleiding: MBO2

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Analyseren, Onderzoeken, Bedrijfsmatig handelen.

Lesmaterialen

De cursus 'Berliner Balanced Scorecard in de praktijk' bestaat uit: VideoCollege, E-Book, Modellen berekening ECF en EPC, Samenvatting. Aanvullend lesmateriaal: E-books 'Succesvol solliciteren'; 'Feedback geven'

Bij deze training kan je het e-book 'Berliner Balanced Scorecard' gebruiken als naslagwerk.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal. Aan het einde van de cursus is er een eindtoets. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 1 module. 

Toetsing

De online cursus 'Berliner Balanced Scorecard in de praktijk' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!