Online cursus kleur je interieur-binnenhuisarchitectuur

Online cursus kleur in je interieur - Binnenhuisarchitectuur

Kleuren hebben veel invloed op het gevoelsleven van mensen. Vaak meer dan je je ervan bewust bent, kan je stemming worden bepaald door de kleuren in je omgeving. Heb je behoefte aan een duidelijk verhaal over de hoofdzaken van kleurtoepassing in je interieur? Doe dan gewoon deze online cursus.

Ga je verhuizen? Sta je op het punt keuzes te maken voor de (her)inrichting van jouw onderkomen? Wil je kleuren om je heen waar je je thuis bij voelt? Kleuren hebben veel invloed op het gevoelsleven van mensen. Vaak meer dan je je ervan bewust bent, kan je stemming worden bepaald door de kleuren in je omgeving. Dat geldt natuurlijk nog meer als het gaat om je eigen plek. Heb je behoefte aan een duidelijk verhaal over de hoofdzaken van kleurtoepassing in je interieur? Doe dan gewoon deze online cursus.

De online cursus 'Kleur in je interieur' valt letterlijk met de deur in huis: als eerste wordt namelijk de entree van een huis besproken. Achtereenvolgens komen allerlei aspecten van de leef- en woonomgeving ter sprake, met natuurlijk aandacht voor kleur en diverse soorten contrastwerking, maar ook voor stijlverschillen. Een apart hoofdstukje is gewijd aan de inrichting van de kinderkamer. Deze online training is voorzien van een aantal instructieve praktijkvoorbeelden.

Duur van de online cursus

De e-learning 'Kleur in je interieur' duurt ongeveer 50 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2,5 uur.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die meer bewust wil omgaan met de keuzemogelijkheden om kleur te geven aan zijn of haar omgeving. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Materialen en middelen inzetten, Analyseren, Creëren en innoveren.

Lesmaterialen

De cursus 'Kleur in je interieur - Goed gebruik van kleuren bij binnenhuisarchitectuur, van huiskamer tot ZZP werkplek.' bestaat uit: VideoCollege, E-Book, Verfinstructie, Samenvatting, Interieurstijlen.

Toetsing

De online cursus 'Kleur in je interieur - Goed gebruik van kleuren bij binnenhuisarchitectuur, van huiskamer tot ZZP werkplek.' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!