Microsoft Expert
Leertraject

Microsoft Expert

In dit leertraject volg je trainingen “Microsoft Word, Excel & PowerPoint Expert'' en leer je hoe je het maximale uit de programma's kan halen, zodat je snel en slim kan werken met de programma's. Het zijn al jaar en dag de meest gebruikte programma's wereldwijd en toch kennen maar weinig mensen alle functies echt goed. Dat is zonde omdat je veel productiever kunt zijn als je er beter mee uit de voeten kan.  Daarom leert dit leertraject je maximaal gebruik te maken van alle functionaliteiten op de Microsoft programmas: ''Word, Excel & Powerpoint''.

In deze leerlijn volg je trainingen “Microsoft Word, Excel & PowerPoint Expert'' en leer je hoe je het maximale uit de programma's kan halen, zodat je snel en slim kan werken met de programma's. Het zijn al jaar en dag de meest gebruikte programma's wereldwijd en toch kennen maar weinig mensen alle functies echt goed. Dat is zonde omdat je veel productiever kunt zijn als je er beter mee uit de voeten kan.  Daarom leert deze leerlijn je maximaal gebruik te maken van alle functionaliteiten op de Microsoft programmas: ''Word, Excel & Powerpoint''.

 

Speciale aanbieding voor onze cursisten: 

In samenwerking met een van onze opleiders is er voor onze cursisten de unieke mogelijkheid om de meest actuele, officiele licentie aan te schaffen. Alle licenties zijn levenslang geldig dus geen maand/ jaar abonnement. Voobeelden: 

  • Microsoft Office 2021 Professional voor Windows voor slechts € 39,95
  • Microsoft Office 2021 Home and Business voor Mac voor slechts €49,95

Bekijk HIER alle licenties  (gebruik de code QW334R voor extra 10% korting)

Informatie-analyse
Plannen en organiseren

Vrijwel iedereen kent Microsoft Word. Heel veel mensen werken regelmatig of zelfs dagelijks met dit succesvolle programma. Het is al jaar en dag de meest gebruikte tekstverwerker wereldwijd en toch kennen maar weinig mensen alle basisfuncties echt goed. Dat is zonde omdat veel productiever kunt zijn als je er beter mee uit de voeten kan.

In het Nederlandse bedrijfsleven is Microsoft Excel hét spreadsheetprogramma. Beheersing van dit programma is dan ook bij veel banen een vereiste. Kennis van Excel is tevens uitermate geschikt voor het bewerken en bijhouden van financiële bedrijfsgegevens. Met de cursus Microsoft Excel leert u op een professionele wijze dit spreadsheetprogramma te gebruiken; niet slechts als veredelde rekenmachine, maar als een enorm veelzijdig pakket met ongekende mogelijkheden zoals het maken van grafieken, macro’s, budgets, diagrammen en databases.

Jezelf en je bedrijf goed presenteren is belangrijk. Een mooie en duidelijke presentatie versterkt hierbij je verhaal. Powerpoint is wereldwijd het meest gebruikte programma voor het maken van presentaties. Leer in de cursus Microsoft Powerpoint hoe je professionele presentaties kunt maken. Maak kennis met alle tools waarover het programma beschikt. Leer hoe je tekst, vormen, tabellen, grafieken, media, geluid en animaties toe kunt voegen om je presenatie zo dynamisch mogelijk te maken.