Online cursus Kleren maken de man

Online cursus Kleren maken de man!

Jij bent niet de enige die solliciteert! Veel mannen hebben al ontdekt dat het bij de speurtocht naar een nieuwe baan belangrijk is hoe je eruitziet. Wat je nodig hebt, is gewoon een helder overzicht van de belangrijkste zaken waar je voor een goed verzorgd uiterlijk en een overtuigende outfit op moet letten. Deze online cursus geeft je die!

Jij bent niet de enige die solliciteert! Veel mannen hebben al ontdekt dat het bij de speurtocht naar een nieuwe baan belangrijk is hoe je eruitziet. Je kunt kiezen voor een uitgebreide stijlgids met een overcomplete handleiding om er goed uit te zien. Maar wat je echt nodig hebt, is gewoon een helder overzicht van de belangrijkste zaken waar je voor een goed verzorgd uiterlijk en een overtuigende outfit op moet letten. Deze online cursus geeft je die!

De online cursus 'kleren maken de man bespreekt eerst de drie mannelijke lichaamstypen. Vervolgens komen de hoofdzaken van lichaamsverzorging aan de beurt. Bijzondere aandacht wordt daarna besteed aan het dragen van een pak en casual kleding (de spijkerbroek!). Verder krijg je heldere aanwijzingen over het omgaan met vlekken in je kleding. Ten slotte wordt het niet zo populaire onderwerp wassen, drogen en strijken op een aantrekkelijke manier aan je gepresenteerd. Deze online training is opgedeeld in drie modules.

Duur van de online cursus

De e-learning 'kleren maken de man' duurt ongeveer 75 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedere man die wil weten hoe je er goed uit kunt zien. Als je deze e-learning wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Relaties bouwen en netwerken, Overtuigen en beïnvloeden, Presenteren, Materialen en middelen inzetten, Analyseren, Creëren en innoveren.

Lesmaterialen

De cursus 'Kleren maken de man - Met de juiste uitstraling en lichaamstaal vol zelfvertrouwen naar een sollicitatiegesprek of presentatie.' bestaat uit: VideoCollege, E-books, Checklist pak en jas, Checklist schoenen, Checklist verzorging, Stappenplan scheren.

Toetsing

De online cursus 'Kleren maken de man - Met de juiste uitstraling en lichaamstaal vol zelfvertrouwen naar een sollicitatiegesprek of presentatie.' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!