Persoonlijke activiteit

Online cursus Persoonlijke effectiviteit

Persoonlijke effectiviteit | Een boeiende en praktische onlinecursus inclusief onbeperkt toegang tot aanvullend lesmateriaal uit onze leerbibliotheek met audioboeken, E-books, scans, kranten en meer.

Merk je dat er nog wel wat te verbeteren valt aan de manier waarop je functioneert en heb je behoefte aan een overzichtelijke serie aanwijzingen die onmiddellijk in de praktijk vertaald kunnen worden? En heb je het gevoel dat er de laatste tijd wat aan je motivatie mankeert en weet je dat je de enige bent die daar wat aan kan veranderen? In zulke gevallen is deze online training een absolute aanrader.

Doel van de cursus

De online cursus 'Persoonlijke effectiviteit' helpt je om je persoonlijke effectiviteit te verbeteren door zelfmanagement.

Wat kan of ken je na de cursus

  • Kennis van zelfmanagement (mee- en tegenwerkende factoren)
  • Zicht op behoeften van mensen (of jezelf)
  • Kennis van manieren om mensen te motiveren
  • Creatiever denken

Duur en studiebelasting

De e-learning 'Persoonlijke effectiviteit' duurt ongeveer 9 uur. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. De totale studiebelasting bedraagt 11 uur.

Doelgroep en vooropleiding

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die bereid is om kritisch naar zijn of haar eigen effectiviteit te kijken, en voor mensen die nieuwe ideeën willen opdoen met het oog op een betere performance, zowel in hun privésituatie als op hun werk. Advies vooropleiding: MBO2.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Relaties bouwen en netwerken, Analyseren, Onderzoeken, Omgaan met verandering en aanpassen, Gedrevenheid en ambitie tonen.

Lesmaterialen

De cursus 'Persoonlijke effectiviteit' bestaat uit: VideoCollege, Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP), E-books, Document kernkwaliteiten, Leerjournaal, Samenvatting, Aanbevolen aanpak. 

Aanvullend lesmateriaal: Audioboeken 'Fluitend veranderen'; 'De kracht van limimaal denken'; 'Breek je vrij'.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal. Aan het einde van de cursus is er een eindtoets. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 2 modules. 

Toetsing

De online cursus 'Persoonlijke effectiviteit' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!