Foutloos Nederlands (2)

Online cursus Foutloos Nederlands (2)

Foutloos Nederlands (2) | Een boeiende en praktische onlinecursus inclusief onbeperkt toegang tot aanvullend lesmateriaal uit onze leerbibliotheek met audioboeken, E-books, scans, kranten en meer.

Wanneer gebruik je 'als' en wanneer 'dan' en hoe zit het precies met -d en -t en 't kofschip? In deze online cursus worden veel voorkomende fouten die mensen maken en moeilijkheden behandeld. Uitermate geschikt voor mensen met een goede basiskennis van de Nederlandse taal die de puntjes op de i willen zetten. Handig voor professioneel én persoonlijk gebruik!

Doel van de cursus

In de online cursus 'Foutloos Nederlands 2' leer je stap voor stap het systeem van regels voor het vervoegen van het regelmatige werkwoord. Je maakt voor het eerst of opnieuw kennis met 't kofschip'. Een zorgvuldig samengestelde set werkbladen helpt je voor eens en voor altijd af te rekenen met het -d, -t of dt-probleem .

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Foutloos werkwoorden vervoegen in het Nederlands
  • Correct gebruik van -d, -t of -dt
  • Correct vervoegen van werkwoorden
  • Kennis van de algemene regels voor werkwoordsvervoeging

Duur en studiebelasting

De cursus 'Foutloos Nederlands 2' duurt ongeveer 6 uur. Wil je het maximale rendement uit je e-learning halen, gebruik dan de downloads en het oefenmateriaal bij de cursus. De totale studiebelasting bedraagt 16 uur.

Doelgroep en vooropleiding

Deze online cursus is geschikt voor iedereen die belang heeft bij een verzorgde foutloze hantering van de Nederlandse (schrijf)taal. Advies vooropleiding: MBO+.

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden: Formuleren en rapporteren, Leren, Kwaliteit leveren, Schrijven.

Lesmaterialen

De cursus 'Foutloos Nederlands 2' bestaat uit: E-Book, Instructie werken met 't Kofschip, Tools voor werkwoordsvervoeging, Samenvatting, Aanbevolen aanpak. Aanvullend lesmateriaal: Oefenopdrachten.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal. Aan het einde van de cursus is er een eindtoets. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 4 modules. 

Toetsing

De cursus 'Foutloos Nederlands 2' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Omgang met details
Schriftelijke vaardigheid