Scan Microsoft Excel

Scan Microsoft Excel

Leuk dat je jouw kennis van Excel wilt toetsen. De vragen die je in deze scan moet beantwoorden zijn bedoeld om te bepalen of en hoe vaardig je met dit meest gebruikte spreadsheetprogramma ter wereld bent. Na afronden van de scan ontvang je direct de uitslag.

Microsoft Excel is één van de meest gebruikte softwareprogramma’s ter wereld. Het is een uiterst efficiënt en makkelijk programma om mee te rekenen. Waarschijnlijk heb je er al wat ervaring mee maar hoe simpel het ook lijkt, veel mensen halen er lang niet alles uit wat erin zit.

Als je deze online scan “Microsoft Excel” maakt krijg je een inzicht op welk niveau jij de software beheerst en de aanbeveling om bepaalde trainingen te volgen. De mogelijke uitkomsten zijn: 

  1. Onder Basis 
  2. Basis
  3. Gevorderd 
  4. Expert

 

Speciale aanbieding voor onze cursisten: 

In samenwerking met een van onze opleiders is er voor onze cursisten de unieke mogelijkheid om de meest actuele, officiele licentie aan te schaffen. Alle licenties zijn levenslang geldig dus geen maand/ jaar abonnement. Voobeelden: 

  • Microsoft Office 2021 Professional voor Windows voor slechts € 39,95
  • Microsoft Office 2021 Home and Business voor Mac voor slechts €49,95

Bekijk HIER alle licenties  (gebruik de code QW334R voor extra 10% korting)

 

Doel van de scan

In de online scan 'Microsoft Excel' kom je achter het niveau dat je beheerst van Excel. 

Duur en studiebelasting

De scan 'Microsoft Excel' duurt ongeveer 30 minuten en bestaat uit 50 vragen. Na de scan kun je gebruik maken van de aanvullende trainingen Microsoft Excel. Deze worden aangeboden op de volgende niveaus Basis, Gevorderd en Expert.

Doelgroep en vooropleiding

Deze online scan is geschikt voor particulieren, financieel managers, leidinggevenden, teamleiders, projectteamleden, financieel medewerkers en werkgevers. Advies vooropleiding: MBO2

Opbouw van de scan

Deze scan is opgebouwd uit 50 competentievragen.  

Aantal modules

De scan bestaat uit 1 module. 

Eindresultaat scan

De rapportage aan het einde van de scan adviseert je de aanbevolen vervolg trainingen. 

Informatie-analyse
Ontwikkelen medewerkers
Zelfinzicht