Scan Microsoft 365

Scan Microsoft 365

Leuk dat je jouw kennis van Microsoft Office 365 wilt toetsen. De vragen die je in deze scan moet beantwoorden zijn bedoeld om te bepalen op welk niveau je het beste kunt starten. Na afronden van de scan ontvang je direct de uitslag en kun je aan de slag met de cursus op jouw aanbevolen niveau.

Microsoft 365 is een verzameling van internet-diensten, bedoeld voor bedrijven, thuisgebruik en het onderwijs. Deze internetdiensten worden deels aangeboden als online diensten, deels als applicaties op desktop-pc, tablet en telefoon en als combinatie van beide. De applicaties op desktop / pc zijn vergelijkbaar met het kantoorpakket Microsoft Office met het verschil dat je via Microsoft 365 altijd de beschikking hebt over de meest recente versie.

Als je deze online scan “Microsoft Powerpoint ” maakt krijg je een inzicht op welk niveau jij de software beheerst en welk cursus niveau jij het beste kunt starten. De mogelijke uitkomsten zijn: 

  1. Basis
  2. Gevorderd 
  3. Expert

Doel van de scan

In de online scan 'Microsoft Office 365' kom je achter op welk niveau je de Office 365 cursussen het beste kunt starten.

Duur en studiebelasting

De scan 'Microsoft Office 365' duurt ongeveer 30 minuten en bestaat uit 50 vragen. 

Doelgroep en vooropleiding

Deze online scan is geschikt voor particulieren, financieel managers, leidinggevenden, teamleiders, projectteamleden, financieel medewerkers en werkgevers. Advies vooropleiding: geen.

Opbouw van de scan

Deze scan is opgebouwd uit 50 competentievragen.  

Aantal modules

De scan bestaat uit 1 module. 

Eindresultaat scan

De rapportage aan het einde van de scan adviseert je de aanbevolen vervolg trainingen. 

Informatie-analyse
Ontwikkelen medewerkers
Zelfinzicht