Scan Microsoft Teams

Scan Microsoft Teams

Leer effectief (samen)werken met Microsoft Teams. Chatten, kanalen, video calls, alles wat je nodig hebt komt langs. Deze scan helpt je om te bepalen welk niveau je hebt en welke cursus Teams voor jou het meest geschikt is. 

Microsoft Teams is hét alternatief voor die vele e-mails met collega’s. Het is vergelijkbaar met Slack en helpt je om effectiever en vooral sneller samen te werken. Zo chat je één op één met iedereen in je netwerk en deel je groter nieuws via diverse kanalen met alle geïnteresseerden. In deze online training leer je alle basisbeginselen. Op praktische wijze doorlopen we alle functionaliteiten en ga je direct ook met je collega’s in gesprek via Teams. Je leert daarnaast ook over documentbeheer en bijvoorbeeld de relatie met SharePoint en OneDrive.

Als je deze online scan “Microsoft Teams” maakt krijg je een inzicht op welk niveau jij de software beheerst en de aanbeveling om bepaalde trainingen te volgen. De mogelijke uitkomsten zijn: 

  1. Onder Basis 
  2. Basis
  3. Gevorderd 
  4. Expert

Doel van de scan

In de online scan 'Microsoft Teams' kom je achter het niveau dat je beheerst van Teams. 

Duur en studiebelasting

De scan 'Microsoft Teams' duurt ongeveer 30 minuten en bestaat uit 50 vragen. Na de scan kun je gebruik maken van de aanvullende trainingen Microsoft Teams. Deze worden aangeboden op de volgende niveaus Basis, Gevorderd en Expert.

Doelgroep en vooropleiding

Deze online scan is geschikt voor particulieren, financieel managers, leidinggevenden, teamleiders, projectteamleden, financieel medewerkers en werkgevers. Advies vooropleiding: MBO2

Opbouw van de scan

Deze scan is opgebouwd uit 50 competentievragen.  

Aantal modules

De scan bestaat uit 1 module. 

Eindresultaat scan

De rapportage aan het einde van de scan adviseert je de aanbevolen vervolg trainingen. 

Informatie-analyse
Ontwikkelen medewerkers
Zelfinzicht