Bankstorting en geldtransport

Online cursus Bankstorting en geldtransport

De tijd dat je de inkomsten van je winkel of bedrijf in cash ergens op locatie of thuis in een kluisje bewaarde is voorgoed voorbij. Op tijd je zuur verdiende contante geld naar de bank zien te krijgen is een must. Maar hoe gaat dat? En wat zijn de belangrijkste zaken waaraan je moet denken bij het transport en bij de storting zelf? Op deze vragen krijg je in deze online cursus een deskundig en praktisch antwoord.

De tijd dat je de inkomsten van je winkel of bedrijf in cash ergens op locatie of thuis in een kluisje bewaarde is voorgoed voorbij. Op tijd je zuur verdiende contante geld naar de bank zien te krijgen is een must. Maar hoe gaat dat? En wat zijn de belangrijkste dingen waaraan je moet denken bij het transport en bij de storting zelf? Op deze vragen krijg je in deze online cursus een deskundig en praktisch antwoord.

Doel van de cursus

De online cursus 'Bankstorting en geldtransport' geeft je inzicht in de do's en don'ts bij het transport en storten van contant geld.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Kennis van procedure voor bankstorting (gebruik bankstortingsformulier, voorbereiding, uitvoering, controle)
  • Kennis van de vereisten voor een veilig en professioneel transport
  • Kennis van diverse stortingsmethoden

Duur en studiebelasting

De e-learning 'Bankstorting en geldtransport' duurt ongeveer 30 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die betrokken is bij de bewaking en de professionele hantering van veilige condities voor het transporteren en deponeren van contant geld.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Materialen en middelen inzetten, Plannen en organiseren, Instructies en procedures opvolgen.

Lesmaterialen

De cursus 'Bankstorting en geldtransport' bestaat uit: VideoCollege, E-Book, Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP), Leerjournaal, Diverse praktijkopdrachten, Tips voor geldoverdracht en geldtransport, Samenvatting, Aanbevolen aanpak.

Toetsing

De online cursus 'Bankstorting en geldtransport' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!