InDesign CC

Online cursus InDesign CC

Leer alles wat je nodig hebt om prachtige brochures, magazines, flyers en ander drukwerk te ontwerpen met de meest complete online cursus InDesign die er is! In de online cursus 'Indesign CC' leer jij InDesign van binnen en buiten kennen.

Leer alles wat je nodig hebt om prachtige brochures, magazines, flyers en ander drukwerk te ontwerpen met de meest complete online cursus InDesign die er is!

Naast het behandelen van alle functies van InDesign zelf, komt ook de integratie van Creative Cloud aan bod. Leer waar je het beste stockafbeeldingen vandaan haalt, alles over resolutiecriteria en het voorbereiden van een drukklare PDF, het tekenen van complexe vormen, stijlvolle tekst opmaken in efficiënte workflows en nog veel, veel meer.

Doel van de cursus

In de online cursus 'Indesign CC' leer jij InDesign van binnen en buiten kennen.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Kennis van interface en opties
  • Kennis van Creative Cloud functionaliteiten
  • Documenten en weergave
  • Werken met pagina's
  • Kleur, transparantie en effecten
  • Werken met tekstkaders
  • Tekst vormgeven en standaardiseren
  • Werken met beeldmateriaal
  • Werken met tabellen
  • Preflight en export

Duur en studiebelasting

In deze online cursus leer je in 10 uur tijd alles wat je moet weten over Indesign. De totale studiebelasting bedraagt circa 16 uur.

Doelgroep en vooropleiding

Deze online cursus is geschikt voor iedereen met interesse in het werken met InDesign CC. Advies vooropleiding: mbo-niveau-2.

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden: Vormgeven, Programmeren, Onderzoeken, Leren, Plannen en organiseren.

Lesmaterialen

De cursus 'InDesign CC' bestaat uit: Videolessen, instructies en tips.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit videolessen en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal. Met ruim 10 uur video verdeeld over 94 lessen is er alle ruimte om verder te gaan dan de grote lijnen, en InDesign echt van binnen en van buiten te leren kennen.

Aantal modules

Deze online cursus bestaat uit 94 lessen verdeeld over 9 videomodules.

Toetsing

Deze online cursus wordt niet afgesloten met een eindtoets.

Certificaat

Na het succesvol afronden van deze cursus ontvang je een gewaarmerkt bewijs van afronding. 

Tip: Bewaar je bewijs van afronding bij je (LinkedIn) profiel, At Monday Talentcard®, portfolio of online CV. Zo raak je het nooit meer kwijt en toon je bovendien aan iedereen jouw ambitie en talent.