Webshop maken in WordPress met Woocommerce

Online cursus Webshop maken in WordPress met Woocommerce

Webshop maken in WordPress met Woocommerce | Een boeiende en praktische onlinecursus inclusief onbeperkt toegang tot aanvullend lesmateriaal uit onze leerbibliotheek met audioboeken, E-books, scans, kranten en meer.

Webdesign en de systemen die nodig zijn om een website te maken, worden steeds complexer. Toch zijn er ook vele handige hulpmiddelen die je kan inzetten om zonder technische kennis van webdevelopment binnen één dag een website met een webshop erin online te zetten. En dat is exact de doelstelling van deze online cursus.

Doel van de cursus

Met de online cursus 'Webshop maken in WordPress ' leer je een functionele webshop maken die je zelf kunt beheren. We maken hierbij gebruik van Woocommerce.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Installeren WordPress en Woocommerce
  • Selecteren van een hostingpartij
  • Zelf een webshop maken
  • Webshop beheren
  • Instellen betalingsverkeer
  • Integreren verzending

Duur en studiebelasting

In deze online cursus leer je in circa 4 uur tijd alles wat je moet weten over het maken van een webshop. Wil je het maximale rendement uit je e-learning halen, gebruik dan de downloads en het oefenmateriaal bij de cursus. De totale studiebelasting bedraagt circa 8 uur.

Doelgroep en vooropleiding

Deze online cursus is geschikt voor iedereen met interesse in het maken van een eigen webshop. Ook zonder technische achtergrond goed te volgen. Advies vooropleiding: MBO.

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden: Programmeren, Leren, Plannen en organiseren.

Lesmaterialen

De cursus 'Webshop maken in WordPress ' bestaat uit: Videolessen.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal. 

Aantal modules

Deze online cursus bestaat uit 9 modules.

Toetsing

Deze online cursus wordt niet afgesloten met een eindtoets.

Certificaat

Na afronding van de gehele cursus ontvang je per e-mail een bewijs van deelname. Dit bewijs van deelname kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Ambitie
Klantgerichtheid