Personal branding

Online cursus Personal branding

Welke manieren en technieken zijn er om zowel zakelijk als privé goed voor de dag te komen? Als je op zoek bent naar bruikbare en up-to-date informatie om jezelf 'te verkopen' of - iets bescheidener - om jezelf 'in de markt te zetten' in diverse contexten en situaties (zoals een sollicitatieprocedure), dan is dit de online training die je zoekt.

Welke manieren en technieken zijn er om zowel zakelijk als privé goed voor de dag te komen?  Als je op zoek bent naar bruikbare en up-to-date informatie om jezelf 'te verkopen' of - iets bescheidener - om jezelf 'in de markt te zetten' in diverse contexten en situaties (zoals een sollicitatieprocedure), dan is dit de online training die je zoekt.

Deze cursus vergroot jouw algemene inzetbaarheid en je zelfbeeld. Je leert je sociale vaardigheden te verbeteren en beter in te zetten in jouw carrière. De cursus is o.a. geschikt voor mensen die een carrièreswitch wensen. 

Doel van de cursus

In de online cursus 'Personal branding' leer je technieken om zakelijk en privé goed voor de dag te komen.

Wat kan of ken je na de cursus

  • Vinden van antwoorden op 6 vragen:  1. Wie ben ik eigenlijk? 2. Wat doe ik nu? 3. Wat wil ik bereiken? 4. Hoe laat ik me zien? 5. Hoe presenteer ik me? 6. Hoe profileer ik me online?
  • Kennis van begrippen als 'principekader', 'authenticiteit' en 'zelfpresentatie'.
  • Toepassen van tips over 'pitchen'.
  • Met meer zelfvertrouwen een sollicitatieprocedure in.

Duur en studiebelasting

De e-learning 'Personal branding' duurt circa 2 uur. 

Doelgroep en vooropleiding

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die eigentijdse, doeltreffende methoden wil hanteren om goed voor de dag te komen. Bijvoorbeeld als voorbereiding op een sollicitatieprocedure. Advies vooropleiding: MBO2.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Presenteren, Relaties bouwen en netwerken, Overtuigen en beïnvloeden, Materialen en middelen inzetten.

Lesmaterialen

De cursus 'Personal branding' bestaat uit een e-learning met audio- en videofragmenten. 

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal. Aan het einde van de cursus is er een eindtoets. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 2 modules. 

Toetsing

De online cursus 'Personal branding' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!