Zo simpel kan het zijn: 30 simpele oplossingen voor moeilijke problemen

Zo simpel kan het zijn: 30 simpele oplossingen voor moeilijke problemen

Erger je je ook zo aan collega’s, buren en bedrijven die ‘moeilijk doen’ tot een kunst hebben verheven? Welkom in Nederland, het land waar het makkelijk is om moeilijk te doen. Gelukkig kan het ook simpel.

Erger je je ook zo aan collega’s, buren en bedrijven die ‘moeilijk doen’ tot een kunst hebben verheven? Welkom in Nederland, het land waar het makkelijk is om moeilijk te doen. Gelukkig kan het ook simpel.

Dit boek bevat 30 simpele oplossingen voor moeilijke problemen. Het bedenken van simpele oplossingen is echter knap lastig. Gelukkig vind je in dit boek inspirerende tips en praktische voorbeelden om direct mee aan de te slag te gaan.

Je leert bijvoorbeeld hoe je:  

• met een simpel worstenbroodje levens kunt redden;

• met een sticker wetsovertreders kunt vangen;

• bergen werk kunt verzetten zonder zelf een poot uit te steken;

• met het organiseren van een feestje pijnlijke bezuinigingen kunt voorkomen.

Nederlands eenvoudigste ondernemer Richard Engelfriet, auteur van de bestseller ‘Hoe vang ik een rat’, neemt je mee in een wereld vol eenvoud. Hij hielp al veel organisaties met versimpelen en laat je zien hoe je zelf ook verbluffend simpel kunt werken. Dus of je nu CEO bent van een beursgenoteerd bedrijf of schoonmaker van een ministerie, het antwoord op je moeilijkste vraag is altijd simpel!